Vosh Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Q3/12 były już chyba w poprzedniej wersji. Mam nadzieję, że to błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corker Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Hej,chciałem zmienić swoje radio na navigacje.Pogrzebałem po allegro i poczytałem kilka stron tematu nav. Jestem trochę zdezorientowany.Widzę ,że jesteście w temacie,więc powiedzcie mi: -Jaką nav wybrać? (chciałem oem,wiec wydajemi się że powinienem szukać tej z wej. na kartę SD) -Czy oprócz stacji potrzebuje osprzętu typu antena gps,itp -Jakiej wersji aktualizacji szukać-pytać (widziałem E,C która jest ostatnia?) Z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 szczerze mówiąc szukaj czegoś nie od nissana, connect jest dość słaby a za podobne pieniądze można kupić lepsze radia 2din Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corker Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 szczerze mówiąc szukaj czegoś nie od nissana, connect jest dość słaby a za podobne pieniądze można kupić lepsze radia 2din Nie spodziewam się cudów,coś "innego" na pewno będzie lepsze pod względem jakości dźwięku, ale z drugiej strony będzie wyglądało jak z innej "bajki"(słabo spasowane). Oem pasuje co do milimetra,car audio na tym budować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nie spodziewam się cudów,coś "innego" na pewno będzie lepsze pod względem jakości dźwięku, ale z drugiej strony będzie wyglądało jak z innej "bajki"(słabo spasowane). Oem pasuje co do milimetra,car audio na tym budować nie będę. przejżyj wątek dotyczący radii zamiast nawigacji fabrycznej są zdjęcia spasowania z tego co pamiętam jest pare modeli które dobrze się sprawdzają i działają z Automapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozjano12 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 WITAM CZY KTOS MOZE MI POMÓC MAM RADIO Z GPS EKRN WYSTAJE NAD RADIEM ORIENTUJE SIE KTOS GDZIE JEST KARTA PAMIĘCI Z MAPAMI Z GÓRY ZA POMOC DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 WITAM CZY KTOS MOZE MI POMÓC MAM RADIO Z GPS EKRN WYSTAJE NAD RADIEM ORIENTUJE SIE KTOS GDZIE JEST KARTA PAMIĘCI Z MAPAMI Z GÓRY ZA POMOC DZIĘKUJE pod fotelem pasażera jest odtwarzacz DVD dla systemu nawigacji - mapy na płytach DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozjano12 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 pod fotelem pasazera mam showek a gdzie karta sd albo płyta sie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wczoraj mój Nissan Connect wyświetlił informację, że jest dostępna nowa wersja mapy - skąd to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 pod fotelem pasazera mam showek a gdzie karta sd albo płyta sie znajduje to było tak dawno,że już nie pamiętam - w przpadku QQ odtwazacz DVD nawigacji był pod którymś z foteli albo pasażera albo kierowcy - sprawdź dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wczoraj mój Nissan Connect wyświetlił informację, że jest dostępna nowa wersja mapy - skąd to wie? bo mu wgrali przypominajkę by po roku się upomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ale on nie twierdzi, że mam stare tylko, że ukazało się nowe - i nawet ma rację Więc? Skąd to wie? Z radia? Skorzystał z podłączonego przez bluetooth telefonu, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Polecam artykuł "nawigacja"śledzi kierowców.W navi producenci umieszczają karty SIM,które zbierają info nawet o przekroczeniach prędkości.Z tad masz info o nowych mapach.Artykuł w A.Ś. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Trochę to teorią spiskową pachnie, ale kto wie? Z Orwell`a też się śmiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Panowie, tydzień temu odebrałem z salonu nowego X-Traila. Mam wersję mapy na karcie z sybolem ,,E". W serwisie mówią mi, że nie ma nowszej wersji(na karcie data 2012), auto z 2013r. Czy mówią prawdę, nie ma aktualizacji 2013/2014? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak nie ma, jak jest http://www.navigation.com/Xtrail_2013_LCN_Connect_Premium/nissan-eu/catalog/en_GB/EUR/ Pewnie u nich jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 - Czy na pewno? Z tej strony jest taki opis: Europe - NISSAN Connect - 2013/2014 € | £ | SEK | CHF Features In The Box Compatibility MICRA (from 2009)NOTE (from 2009)CUBE (from 2009)QASHQAI (from 2009)QASHQAI +2 (from 2009)JUKE (from 2010) Availability: € 189.00 Nie widzę X-Traila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale widzisz z lewej strony model i rocznik? Masz NC pierwszej generacji? Jeśli tak, to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A ja mam pytanie. Na YouTube widziałem filmik jak koleś odtwarza teledyski na oryginalnej navi (na monitorze oczywiscie). Fake czy jest jakiś myk na to żeby filmy czy teledyski pooglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie, tydzień temu odebrałem z salonu nowego X-Traila. Mam wersję mapy na karcie z sybolem ,,E". W serwisie mówią mi, że nie ma nowszej wersji(na karcie data 2012), auto z 2013r. Czy mówią prawdę, nie ma aktualizacji 2013/2014? Nowszej mapy niestety nie ma Wierzyć mi się nie chce... ktoś musiał już dłubać w NC wszak ten sprzęt już jest ładnych parę lat na rynku - gdyby ktoś się do czegoś takiego dogrzebał to by to pokazał wszystkim w internecie. Doczytałem...... ufff... mimo wszystko jednak sądzę, że nasze NC jeszcze tego nie mają, ale generalnie strach się bać. Nawigacja spewnoscią nas nie śledzi ale komórka na 100% nawet jak masz ja wyłączoną. Pewne funkcje ciągle są aktywne chyba że wyciagniesz baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jocker76 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 witam ,ja odebrałem auto 2 tygodnie temu również z kartą "e"po czym złożyłem ustną reklamację że jestem z niej nie zadowolony i od 3 dni pomykam z najnowsza 2013/2014 oczywiście nic za nią nie płacąc a koszt zakupu(czytaj aktualizacji) 157 euro serwisant wykonał tylko jeden telefon przy mnie do nissan belgia po czym mi ja wręczył i życzył miłego dnia....(a starą musiałem oddać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Odbierałem dzisiaj z NC i miły pan w serwisie poinformował mnie że już są spece ,którzy odblokowują Mapę w NC i można śmigać na AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Odbierałem dzisiaj z NC i miły pan w serwisie poinformował mnie że już są spece ,którzy odblokowują Mapę w NC i można śmigać na AM. Dobra wiadomość ale coś bliższego? Kto, gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No niestety sam nie wiedział kto gdzie i za ile. Po prostu był gość na serwisie i zaprezentował odblokowana mapę w NC Panowie,znalazłem takie coś! http://www.gumtree.pl/cp-serwis-i-montaz/krakow/gps-serwis-nawigacje-przenosne-i-wbudowane-odblokowywanie-559614801 Wysłałem do gostka zapytanie o NC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 witam ,ja odebrałem auto 2 tygodnie temu również z kartą "e"po czym złożyłem ustną reklamację że jestem z niej nie zadowolony i od 3 dni pomykam z najnowsza 2013/2014 oczywiście nic za nią nie płacąc a koszt zakupu(czytaj aktualizacji) 157 euro serwisant wykonał tylko jeden telefon przy mnie do nissan belgia po czym mi ja wręczył i życzył miłego dnia....(a starą musiałem oddać) Jaki jest nr tej nowej karty? Poprzedni był 25920 BH00E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi