Gość jfd Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam, Bylem w trzech sklepach, chcialem zakupic lozysko do Micry K11 do tylnego kola (poniewaz podczas jazdy slychac huk), aczkolwiek w dwoch sklepach powiedziano mi, ze moge kupic samo łozysko, a w jednym sklepie, ze musze kupic cala piaste. Jak jest naprawde, czy musze kupowac cala piaste? W tylnim kole widze, ze jest bęben? Wystarczy mi samo łozysko? Dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Kupowałem 2 razy i zawsze to niestety był komplet z piastą do K11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jfd Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Kupowałem 2 razy i zawsze to niestety był komplet z piastą do K11 Dzieki, czyli same lozysko nic nie da, musze brac z piastą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1973 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dzieki, czyli same lozysko nic nie da, musze brac z piastą? tak, musisz kupić całą piastę. same łożyska są niewymienne.wymieniałem tylną piastę rok temu, kosztowała mnie(zamiennik kupiony w inter cars)cos ok 315 zł.wymiana banalnie prosta, czas ok 20 min.coraz więcej modeli samochodów ma takie rozwiązanie na tylnej osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Oczywiście że się da. U mnie w Krakowie jest sklep w którym można kupić każde łożysko w normalnej cenie i praktycznie do wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.