Gość Rudy89 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mógłby ktoś zrobić fotkę mocowania kotwiczeń pasów bocznych i obu mocowań pasa środkowego biodrowego w Y10 Traveller? Chodzi o te 4 śruby pod siedziskiem na środku. Powód jest taki, że od kupna mam tylko 4 pasy i właśnie znalazłem biodrówkę w schowku za lewarkiem do podnoszenia auta:P, a często jeżdżę w 5 osób i chciałbym mieć ten 5-ty pas. Nie wiem: 1)czy kotwiczenia pasów bocznych były ruszane (czy są przykręcone właściwymi śrubami) 2)Jak ustawić ten wihajster przy śrubach do pasa biodrowego, by w razie wypadku nie przecięło pasażera:D. Proszę o pomoc! P.S. Nie wiedziałem jak otagować temat w nowej "szacie graficznej" więc zrobiłem to "ręcznie" w tytule tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jeśli nie chce wam się robić fotki to przynajmniej napiszcie:) P.S. Dzisiaj wyprałem wykładzinę z bagażnika- banał - 4 śrubki z listwy 15 dużych i 3 małe guziczki. Wykładzina spokojnie wytrzymuje cykl dla materiałów syntetycznych 40 stopni wirowanie 500 obr/min plus zapranie bardziej uciążliwych plam Ludwikiem lub podobnym środkiem. Efekt: siupa, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali906 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Pas biodrowy jest zamocowany: 1.)z lewej strony wtyczka / z napisem central/ przykręcona do dolnej śruby bo do górnej jest przykręcona wtyczka pasa lewego 2.) z prawej strony pas biodrowy jest przykręcony do dolnej śruby do górnej wtyczka pasa prawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Pas biodrowy jest zamocowany: 1.)z lewej strony wtyczka / z napisem central/ przykręcona do dolnej śruby bo do górnej jest przykręcona wtyczka pasa lewego 2.) z prawej strony pas biodrowy jest przykręcony do dolnej śruby do górnej wtyczka pasa prawego Dzięki, możesz jeszcze napisać z której strony są te płaskie końcówki względem śruby np w skali godzinowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali906 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Na podłodze masz koło każdej śruby jakby fałdkę blachy /pół okrągłe zgrubienie przy każdej śrubie/ Mocowanie pasa zakłada się do śruby tyłem jest do tego zgrubienia /czyli materiał pasa jest po przeciwnej stronie od tego zgrubienia względem śruby na którą zakładasz metalowa końcówkę z otworem/ PS. Mało przejrzyście to napisałem moje gg: 11054203 jak chcesz to przyślij mi swój numer to wyśle ci mms zdjęcie mocowań /po zdjęciu siedzenia tylnego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Dawno już to zrobiłem, zapomniałem podziękować. Opis jest zrozumiały po 5krotnym przeczytaniu. Pas siedzi piknie. Klucz 14mm najlepsze gięte oczko. Pozdrawiam i dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.