Gość sebus1981 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam mam maly problem, pierwszy raz mam Japonczyka podlaczenie radia nie bylo proste, jednakze udalo sie.. (napiecie + niebieski -zielony, kto to wymyslal, pierwszy raz sie z czyms takim spotlalem, zawsze od kad siegam pamiecia zasielanie to + czerwony i - czarny, juz nie wspomne o kolorystyce na glosniki...) ale, ale pojawilo sie jedno ale. Otorz jak wylacze auto, radio nie gra i calkowicie sie resetuje - odlaczenie calkowicie zasilania Kto wie jak to podlaczyc, bede bardzo wdzieczny za wskazowki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam mam maly problem, pierwszy raz mam Japonczyka podlaczenie radia nie bylo proste, jednakze udalo sie.. (napiecie + niebieski -zielony, kto to wymyslal, pierwszy raz sie z czyms takim spotlalem, zawsze od kad siegam pamiecia zasielanie to + czerwony i - czarny, juz nie wspomne o kolorystyce na glosniki...) ale, ale pojawilo sie jedno ale. Otorz jak wylacze auto, radio nie gra i calkowicie sie resetuje - odlaczenie calkowicie zasilania Kto wie jak to podlaczyc, bede bardzo wdzieczny za wskazowki.. O ile dobrze pamiętam to z kostki obok czerwonego i czarnego kabelka wychodzi także kabelek żółty. Musisz ten kabelek połączyć z czerwonym bo jest on odpowiedzialny za podtrzymanie pamięci w radiu. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebus1981 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Dzieki za rade Ale problem podlaczenia byl nie z tej strony, od strony radia wszystko bylo dobrze polaczone, po prostu Japonczyk ma inne troszke bardziej skomplikowane podlaczanie radia - kolorystyka kabli Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.