Gość Grammatik_2004 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam panowie ja miałbym prośbę ponieważ szukałem na forum diagnostyki do p11 spinaczem ale nie mogę znaleźć znaczy znalazłem ale ja mam inne gniazdo takie małe a w dziale Pomocy link nie Działą pisze ze nie ma takiej strony wiec nie wiem jak mam to zrobić Dzieki Grammatik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grammatik_2004 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Dobra zrobiłęm diagnostyke wyswietliło mi kod 27 moduł sterowania silniekiem hehe i co dalej autko jezdzi normalnie odpala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grammatik_2004 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Odpowiedni temat jest w dziale Primera, przyklejony - aby nie trzeba było zbyt długo szukać. http://forum.nissanklub.pl/index.php?showtopic=18527&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grammatik_2004 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 kolego to juz wiem od początku tylko chodziło mi co ten błąd oznacza i czym jest spowodowany>Jakie będą konsekwencje dalsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Chodziło mi o to, że niepotrzebnie mnożysz tematy. Możesz zadać to pytanie w temacie, który właśnie po to został przyklejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 W temacie o kodach sam osobiście podawałem instrukcje i linki do diagmostyki wersji sprzed i po lifcie, a co to oznacza i jakie są tego konsekwencje to właśnie poszukaj tam, a jak nie znajdziesz to pytaj w tamtym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.