Gość Mariusz325 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów Wczoraj padła mi stacyjka w sunny 2.0 dlx i mam problem z odpaleniem go na krótko a mianowicie nie wiem które kable ze sobą połączyc. Jest tam 5 kabli niebieski biało-czerwony czarno-biały czarno-zółty czarno-zielony w drugiej kostce sa 2 cienkie czerwone kable. Połączyłem ze sobą biało-czerwony z czarno-białym i na desce zapaliły sie kontrolki kontrolka od nagrzewania świec tez ale dalej nie wiem który z którym połączyc. Jest to taka sama stacyjka jak na tej aukcji http://moto.allegro.pl/item700475458_stacyjka_nissan_sunny_2_0d_n14.html Może miał ktos z was podobny przypadek albo posiada jakis schemat. Za wszystko z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów Wczoraj padła mi stacyjka w sunny 2.0 dlx i mam problem z odpaleniem go na krótko a mianowicie nie wiem które kable ze sobą połączyc. Jest tam 5 kabli niebieski biało-czerwony czarno-biały czarno-zółty czarno-zielony w drugiej kostce sa 2 cienkie czerwone kable. Połączyłem ze sobą biało-czerwony z czarno-białym i na desce zapaliły sie kontrolki kontrolka od nagrzewania świec tez ale dalej nie wiem który z którym połączyc. Jest to taka sama stacyjka jak na tej aukcji http://moto.allegro....y_2_0d_n14.html Może miał ktos z was podobny przypadek albo posiada jakis schemat. Za wszystko z góry dziękuje. Po prostu kup nową stacyjkę z kluczykiem i będzie po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz325 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Wiem i tak zrobię ale nie mam czym jeździc do pracy... a stacyjke kupie dopiero w poniedzialek wiec musze go jakos uruchomic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz325 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Eh widze, że nikt mi nie chce pomóc a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.