Gość Grzesiek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam klubowiczów!! Niedawno napotkałem mały problem. Podczas rutynowego mini przeglądu zażyczyłem sobie geometrie kół. I tu pies pogrzebany w komputerze nie ma danych z altimy do przeprowadzenia geometrii. Serwisant powiedział abym zdobył dane w stopniach to się je wprowadzi do systemu i będzie ok. Szukałem, szukam, ale już szukać nie będę bo nie mam siły!! Nigdzie nic nie ma Koledzy pomóżcie ma ktoś jakieś stronki czy coś??? Chodzi o nissan altima 2.5 S 2007 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam klubowiczów!! Niedawno napotkałem mały problem. Podczas rutynowego mini przeglądu zażyczyłem sobie geometrie kół. I tu pies pogrzebany w komputerze nie ma danych z altimy do przeprowadzenia geometrii. Serwisant powiedział abym zdobył dane w stopniach to się je wprowadzi do systemu i będzie ok. Szukałem, szukam, ale już szukać nie będę bo nie mam siły!! Nigdzie nic nie ma Koledzy pomóżcie ma ktoś jakieś stronki czy coś??? Chodzi o nissan altima 2.5 S 2007 rok Przód: Tył: Poszukaj tylko jak przeliczyć milimety na stopnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Przód: Tył: Poszukaj tylko jak przeliczyć milimety na stopnie. Dzieki wielkie!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lompi Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam ponawiam prośbę o dane do geometrii! niestety grafika się nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory30 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam ponawiam prośbę o dane do geometrii! niestety grafika się nie wyświetla Jesli szukasz geometrii, zadzwoń do mnie ja poszperam w szpargałach 784451690 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.