Gość prezes_polski Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam Wszystkich po dłuuuugiej przerwie... Mam pytanie, czy w wersji Y60 long po wyjęciu tylnego amortyzatora (tego bliżej silnika) będzie to miało złe skutki?:/ Pytam bo niestety mocowanie mi siadło do tego amorka i strasznie "wali" przy czym wyrwya kawałek ramy. Pozdrawiam i czekam na odp. pp Luduu odpowie ktoś ? Od pewnego czasu Patrol stoi i czeka bo boje sie jezdzic :/ jestem umowiony u goscia, ktory ponoc naprawia blachy i ramy ale do tego czasu chcialbym odkrecic amortyzator i... nie wiem czy moge, nie wozilbym do czasu naprawy ciezkich ladunkow. pozdrawiam i czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezes_polski Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 skoro są dwa, jeden powinien wytrzymać bez obciążenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.