Gość siksa Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 witam jezdze nissanem patrolem 3.0TDi 2000r i mam czasami problem z turbina... raz dziala bez zazutow, raz strasznie piszcz raczej ta cwierka i raz mam turbine ale mi sie odcina pryz 2500-2800 obrotów... moze kto juz sie spotkal z tego typu problemem dzikeuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezes_polski Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 instalacja może nie jest szczelna albo zaworek wastegate trza wyregulowac, bo za szybko upuszcza powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siksa Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a mogą to być teć przewody i kostką nie łaczyć od turbiny... bo tam wszystko jest pozaklejane na sztukę tasmą izolacyjną.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siksa Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dodatkowo mam jeszcze do wymiany (nie wiem dokłanie czy to jest simering czy uszczelka) ale na lewym pryednim kole od srodka mam wyciek oleju z mostu... ta cała głowka jest w oleju... nie trzyma ten simering lub uszczelka ... i szukam mechanika który mógły to wymienić bialystok siedlce warszawa...niedaleko tych miejscowosci mieszkam tam mam najbliżej..... i czy mogę z tym jezdić... czy niebardzo..???? dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siksa Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 do wymiany masz uszczelniacz półosi który znajduje sie w środku mostu duzo przy tym roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezes_polski Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 duzo przy tym roboty... o ile nie ma wżerów na kuli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siksa Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 o ile nie ma wżerów na kuli ;/ hmmm... wlasnie slyszałem ze nie moze byc zadnych wżerów.. ale to mozna delikatnie przetyeć papierem sciernym... i sam dam rade to zrobić czy do mechanika prowadzić slicznaotke(patrola)...???/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.