Gość siano Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Gdy przeszyszce już silnik krokowy i przepustnice to wystrczy wszystko poskładac do kupy i już będzie grało czy musze zrobić jakiś reset komputera czy cos jeszcze proszę o info pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja rozebrałem cały monowtrysk, wypłukałem w nafcie. Silniczek krokowy moczył się całą dobę. Później wszystko złożyłem do kupy i samochód jeździł jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 bedzie ok. Chyba że robiłeś to na załączonym zapłonie, wtedy mogą się wkraść błędy ale lampka nie bedzie świecić w n15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Przerabialem to mozna zrobic reset choc chyba nie jest to konieczne ale ja u siebie zrobilem i u kolegi tez , rezultat wszystko oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartto Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 a jak sprawdzic czy silnik krokowy jest OK? czyscilem silnik krokowy ale chyba to malo co dalo....chce zatem sie dowiedzic czy to wlasnie np zepsuty silnik krokowy... dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyl Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Bartto, odepnij od niego wtyczke i sprawdź jakie różnice to wnosi. fakt że nie widziałęm jak masz pod maską ale raczej wszystkie krokowe pracuja na tej samej zasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.