Gość maro. Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam Wymieniajac zarowke w lampce w drzwiach zrobilem krotkie zwarcie. Bezpiecznik wytrzymal ale lampka juz nie chce swiecic. Czy ktos z was mial juz taki problem ? Czy moze oprocz bezpiecznika lampki w drzwiach posiadaja dodatkowe zabezpieczenie ? Pozdrawiam Maro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam Wymieniajac zarowke w lampce w drzwiach zrobilem krotkie zwarcie. Bezpiecznik wytrzymal ale lampka juz nie chce swiecic. Czy ktos z was mial juz taki problem ? Czy moze oprocz bezpiecznika lampki w drzwiach posiadaja dodatkowe zabezpieczenie ? Pozdrawiam Maro A sprawdzałeś bezpieczniki pod maską,czy tylko w kabinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maro. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Oczywiscie Wszystkie sprawdzilem - i te w kabinie i te pod maska. Maro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dziwna sprawa z tymi bezpiecznikami,ja też miałem z tym problem,po podłączeniu przyczepki zrobiło mi się zwarcie i nie miałem tylnych świateł pozycyjnych,sprawdziłem wszystkie bezpieczniki-były dobre a świateł brak. Niestety musiałem pojechać do serwisu gdzie wymieniono bezpiecznik,niestety nie wiem który. A może wystarczy odłączyć na chwilę akumulator?Może to wina jakiegoś przekaźnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automedg Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 witam prawdopodobnie jest to 3-ci bezpiecznik od góry w pierwszym rzędzie od lewej jak będziesz miał problem to ci wyśle schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.