Gość Candyman Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam ostatnio wróciłem z nad morza. Nie pisze tego tematu żeby się chwalić ale żeby znaleźć źródło swądu jaki było czuć podczas jazdy. Dokładnie na dłuższych trasach tj ponad 20 km czasami czuć zapach jakby grzejącej się suszarki w okolicach zegarów. Nie jest ona jakoś bardzo intensywny ale niepokojący.Myślałem że to może silniczek od wycieraczek lub nawiewu ale zapach pojawia się nawet kiedy wycieraczki i nawiew jest wyłączony. Wyjąłem licznik i nie widzę żeby było tam coś osmolone.Poza zapachem nie ma innych objawów samochód pracuje równo i jedzie normalnie światła świecą itp. Poza tym zrobiłem 1000 km nad morze i z powrotem i nic wielkiego się ie stało. Macie jakieś pomysły co to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a żarówki podswietlenia masz oryginalne?? może one topią i capi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Candyman Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Chyba oryginalne bo nigdy ich nie wymieniałem co prawda jedna jest spalona więc będę musiał jakoś na dniach wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.