Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

immobilajzer

Gość momopole

Rekomendowane odpowiedzi

witam

przeszukałem całe forum plus pół internetu i nic nie znalazłem :( a mój problem jest mianowicie taki że wczoraj wieczorem przyjechałem jak zawsze z pracy postawiłem samochód wysiadłem, zamknąłem i poszedłem do domu, dziś rano wsiadam chcąc jechać do pracy i ... tu właśnie :/ i nic :( immobilajzer się nie odblokował :( mam nadzieje że to tylko bateria ale jeśli jednak nie bateria to co ?? pilot to chyba standard w N14 LUCAS 3XTA KEY

pomocy !!!!!!!!!

z góry dziękuje za jakieś podpowiedzi

PS. jeśli ktoś mniej więcej wie jak zakodować pilota po wymianie to też bym prosił, bo ja mam tylko instrukcję po niemiecku i nie bardzo z niej czaje o co chodzi :/ zrozumiałem tylko tyle że po włożeniu nowej baterii trzeba nacisnąć 4 razy przycisk od "zamykania"

dzięki :) to zawsze coś, ale ja np wolałbym się dowiedzieć jak "zakodować" pilot po wymianie baterii :) bo stara bateria była bardzo słaba więc to pewnie to :) (mam taką nadzieję) ja po prostu nie wiem jak i ile razy nacisnąć coś aby pilot zaczął działać, bo chyba po wymianie baterii nie trzeba jechać do ASO ??

to sie wysil troche i przeczytaj ten temat który Ci podałem. Czytanie nie boli, masz tam link do procedury programowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...