Gość momopole Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 witam przeszukałem całe forum plus pół internetu i nic nie znalazłem a mój problem jest mianowicie taki że wczoraj wieczorem przyjechałem jak zawsze z pracy postawiłem samochód wysiadłem, zamknąłem i poszedłem do domu, dziś rano wsiadam chcąc jechać do pracy i ... tu właśnie :/ i nic immobilajzer się nie odblokował mam nadzieje że to tylko bateria ale jeśli jednak nie bateria to co ?? pilot to chyba standard w N14 LUCAS 3XTA KEY pomocy !!!!!!!!! z góry dziękuje za jakieś podpowiedzi PS. jeśli ktoś mniej więcej wie jak zakodować pilota po wymianie to też bym prosił, bo ja mam tylko instrukcję po niemiecku i nie bardzo z niej czaje o co chodzi :/ zrozumiałem tylko tyle że po włożeniu nowej baterii trzeba nacisnąć 4 razy przycisk od "zamykania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 szukajcie a znajdziecie: http://forum.nissanklub.pl/index.php?showtopic=28193&view=&hl=3txa&fromsearch=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość momopole Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dzięki to zawsze coś, ale ja np wolałbym się dowiedzieć jak "zakodować" pilot po wymianie baterii bo stara bateria była bardzo słaba więc to pewnie to (mam taką nadzieję) ja po prostu nie wiem jak i ile razy nacisnąć coś aby pilot zaczął działać, bo chyba po wymianie baterii nie trzeba jechać do ASO ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to sie wysil troche i przeczytaj ten temat który Ci podałem. Czytanie nie boli, masz tam link do procedury programowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość momopole Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 dzięki lisek za wszystko lecz niestety nie była to wina ani baterii ani pilota ani nawet immobilajzera, miałem zwarcie w instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.