Gość Grzesiek84 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam! Zakładałem już temat o cykaniu w desce rozdzielczej, a teraz coś zaczęło mi stukać!! ;( odgłosy dochodzą zza kratki nawiewu na pasażera od strony kierowcy przy drzwiach .Stuki słychać na dołkach. We wspomnianym temacie któryś z forumowiczów wspominał że może to być linka od obrotomierza... jak to sprawdzić?. Może macie jakieś inne powody takiego stanu rzeczy? Dodam, że mam tam zamontowany sterownik od centralnego zamka, ale jest przymocowany.... sprawdzałem. Z góry dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ramol Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam. Sprawdź linkę od sprzęgła. Kiedyś tak odzywała mi się linka w miejscu mocowania do pedału. Troszkę podciągnąłem i był spokój. A szlag mnie trafiał przez pół roku i dałbym rękę sobie uciąć, że to w desce rozdzielczej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek84 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam. Sprawdź linkę od sprzęgła. Kiedyś tak odzywała mi się linka w miejscu mocowania do pedału. Troszkę podciągnąłem i był spokój. A szlag mnie trafiał przez pół roku i dałbym rękę sobie uciąć, że to w desce rozdzielczej. Pozdrawiam. hej! rozebralem całą deskę rozdzielcza i okazało sie ze szystko jest ok. Przyczyną było mocowanie maski obluzowala sie na zaczepie od strony kierowcy załadowałem podkladkę w której wczesniej wyciałem kawałek na szerokość palca ;)i wkoncu jest cichutko i milutko podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek84 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam. Sprawdź linkę od sprzęgła. Kiedyś tak odzywała mi się linka w miejscu mocowania do pedału. Troszkę podciągnąłem i był spokój. A szlag mnie trafiał przez pół roku i dałbym rękę sobie uciąć, że to w desce rozdzielczej. Pozdrawiam. hej! rozebralem całą deskę rozdzielcza i okazało sie ze wszystko jest ok. Przyczyną było mocowanie maski obluzowala sie na zaczepie od strony kierowcy załadowałem podkladkę w której wczesniej wyciałem kawałek na szerokość palca ;)i wkoncu jest cichutko i milutko podczas jazdy Witam. Sprawdź linkę od sprzęgła. Kiedyś tak odzywała mi się linka w miejscu mocowania do pedału. Troszkę podciągnąłem i był spokój. A szlag mnie trafiał przez pół roku i dałbym rękę sobie uciąć, że to w desce rozdzielczej. Pozdrawiam. hej! rozebralem całą deskę rozdzielcza i okazało sie ze wszystko jest ok. Przyczyną było mocowanie maski obluzowala sie na zaczepie od strony kierowcy załadowałem podkladkę w której wczesniej wyciałem kawałek na szerokość palca ;)i wkoncu jest cichutko i milutko podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.