Gość mariooo83 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam. Mam problem bo zamiast mijania cały czas świecą mi światła drogowe. Da się naprawić to samemu czy trzeba do speca? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zobacz manetkę - pociągnij ją do siebie. Może przez przypadek włączyłeś. Jak nie pomoże to zobacz przekaźnik od długich - pod maską po lewej stronie, być może się "skleił". Oznaczenie jak dobrze pamiętam Driving Lamp. Przekaźnik koloru niebieskiego lub w późniejszych rocznikach czarnego. A jak nie pomoże to manetka do wymiany lub naprawy. Samemu można ją wymienić bez żadnych większych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariooo83 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 bez przesady - czy nie włączone sprawdziłem w pierwszej kolejności. Naprawiło się ogólnie "samo". Czy możliwe jest żeby coś się działo od temperatury?? (autko stało w słońcu cały dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość regaciarz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 możliwe, u mojego ojca w Kii Pregio kiedyś nie było długich bo w przełączniku blaszka się przegrzała i wygięła, może u ciebie coś podobnego się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.