Gość marekmarecki Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Wygrzebałem to z saszetki z kluczem do kół i podnośnika i nie mam pojęcia do czego to służy. Może ktoś z was wie co to takiego :?: - Napis na tym to BBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 .... łamak do stacyjki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Tylko, żeby mnie za niego do mamra nie wsadzili :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Powiesz że to zapasowy kluczyk... :-) A tak serio to nie wiem, może do zdejmowania tych osłonek w aluskach, za którymi są nakrętki ukryte..? Ja takowego nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter_p12 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ja czegoś takiego nie mam, a że wiem, że nie mam też takiego czegoś do wyjmowania bezpieczników co powinno gdzieś być, to typuję że to może być to. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 ...może do zdejmowania tych osłonek w aluskach, za którymi są nakrętki ukryte... RACZEJ NAPEWNO BO W KONCU FIRMA BBS JEST PRODUCENTEM FELG ALUMINIOWYCH www.bbs.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Z tymi bezpiecznikami to nie głupie jest ale czemu BBS :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 ...do zdejmowania tych osłonek w aluskach, za którymi są nakrętki ukryte... Tak jak mówisz 8) PEACE 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Do bezpiecznikow sa takie plastylkowe szczypczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koniu83 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 do tych osłonek na alumach albo do sciągania kołpaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi