Gość MICHOO Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Żeby sztywna była furka musi w furce być rozpórka! Panowie ja też bym się pisał na takie flansze na tył i na przód, a rurę to jakąś się załatwi i dospawa na sztywno, bo trzeba by sobie to ładnie dopasować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 No panowie i jak z projektem ?? bo znów ciiisza się zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 panowie renault megane pierwszej generacji ma cos w stylu rozpórki przedniego zawieszenia. Jest to rura ciągniona z mocowaniami na śruby. może by dopasować tylne flansze do długości tej rury. Wystarczało by wtedy wywiercić otwory ,dać wytrzymałościowe śruby i rozpórka na tył była by gotowa. Jeśli kogoś interesuję ten temat mogę zmierzyć ta rurę. U mnie w 100 nx mocowania tylnych maskownic głośników po odgięciu idealnie pasują pod w/w rurkę. U siebie wzmocniłem całość ,obspawałem i daje radę jako rozpórka (plusem jest to że jeśli potrzeba miejsca można w każdej chili zdemontować nie odkręcając mocowań amorków a jedynie dwie śruby). Za taka rurkę dałem 15PLN na szrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Elo panowie nie pozwólmy aby ten temat umarł ?? co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Obliczenia wytrzymałościowe... Fajna sprawa ale pprzydałby się model Nissana Wtedy mógłbym wam zobić analizę dokłądną. Co do rozpórek to raczej już wszystko mamy. Można realizować zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ale czy już robione są flansze na przód i na tył czy tylko na przód ?? Jeżeli na przód + tył to ja potwierdzam zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Czyli ponawiamy listę kupujących 1. Jastrząb : przód + tył 2. Ciapek: przód + tył PS. Gaweł był wpisany na liste, a MRC wspominał cos ze tez sie pisze. Wiec koledzy potwierdźcie zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Potwierdzam. Flansze na przód poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ja poproszę o flansze na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 No to ja się piszę na komplecik:)Jak będą flansze to połowa sukcesu, resztę się dorobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Lista 1. Jastrząb: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. Gaweł: przód 4. podj: tył 5. MICHOO: przód + tył ps. jak ktoś chętny to listę: kopiuj, wklej i się dopisz, proste prawda:P Edytowane 10 Października 2009 przez ciapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Czy coś się ruszyło ?? jeżeli można poproszę o rysunki flansz na tył. Możliwe są jakieś modyfikacje flansz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 hm.........znów stanęło ?? panowie what's up ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 No co...przecież muszą najpierw wydobyć rudę...potem przetopić itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Proszę mi tu z rudami nie wyskakiwać... Flansze w trakcie wycinania (pisanie programu na maszyne, znalezienie czasu między firmowymi zamowieniami.) Na początku przyszłego tygodnia będą wycięte i zaczę rozsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mi się tam nie spieszy Ważne, że jest projekt i osoba kompetentna. Wykonanie będzie profi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomsonicus Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a nie orientujecie się czy te flansze są takie same w 100nx (1.6 DS)? bo może i ja bym wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Flansze są te same jedynie długość rury może się delikatnie zmienić ale raczej nie powinna bo rozstaw kielichów jest podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 U mnie tył wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) No no fajnie wygląda, oczywiście każdy zrobi wg własnych zapotrzebowań. Ja jeżdżę bez tylnej półki i muszę troszkę inaczej rurę zamocować ze względu na CA. A moje pytanko brzmi : Kiedy można spodziewać się gotowego wyrobu czyli tak bardzo oczekiwanych flansz ?? Edytowane 20 Października 2009 przez Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jak autor rysunków mialby rysunki a auto cadzie to prosil bym przod i tyl na email Ktuy@wp.pl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ali-En Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ile za takie flansze na tył? Czy to podpasuje to GTI-Ra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) hm..........powinny podpasować, a za flansze na tył to 30zł (za parę). Chyba że coś się zmieni ale to wszystko będzie opisane/napisane Edytowane 25 Października 2009 przez Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RastaSoldat Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Byłbym zainteresowany kompletem na przód i na tył (całe rozpórki), ale może najpierw poznam ostateczną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ali-En Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jak coś to ja reflektuję na flansze na tył, z przodu już mam rozpórkę nismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi