Jastrząb Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Niestety znów pada pytanie: Panowie co się dzieje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Flansze: 1. Jastrząb: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. Gaweł: przód 4. podj: tył 5. MICHOO: przód + tył 6. Ali-en: tył 7. Bonzo: przód + tył Rozpórki: RastaSoldat: przód + tył Czy lista się zgadza? Flansze będą wycięte w ciągu najbliższych 4 godzin. Dopiszcie ewentualnie kto chce uchwyty dodatkowo. Cena za flanszę to 30zł za parę (bez uchwytów) 40zł za parę (z uchwytami) ceny są za flansze wykonane ze stali zwykłej o grubości 3mm (zarówno flansze jak i ewentualnie uchwyty) Cała rozpórka to koszt 60zł bez malowania. (stal zwykła S235JR) 120zł stal nierdzewna 304. Edytowane 2 Listopada 2009 przez Tomyddc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ali-En Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja bez uchwytów poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Można poprosić o fotki wszystkich produktów ?? Edytowane 2 Listopada 2009 przez podj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Fotki flansz przód sa kilka postów wczesniej, tylnych zrobie jutro a calych rozpórek jeszcze nie robiłem wiec narazie nie ma takich. Ja u siebie mam inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 A powiedzmy że przednia rozpórka kompletna to jak wygląda ?? bo w sumie 60zł p'n'p to nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel18PL Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Czy ta rozpórka będzie pasować również do 100nx`a?? Jeśli przód pasuje to chciałbym całą rozpórkę przednią za 60PLNów Edytowane 2 Listopada 2009 przez Pawel18PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Wejdzie spokojnie do n14 1.4 z tym gaznikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 To ja może edytuje listę Flansze: 1. Jastrząb: przód + tył 2. Gaweł: przód 3. podj: tył 4. MICHOO: przód + tył 5. Ali-en: tył 7. Bonzo: przód + tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył . Jak ktoś zmieni zdanie to listę skopiować, a Tomyddc będzie mógł sie łatwiej rozeznac w naszych zamówieniach. PS. Pawel18PL, Sunny N14 = 100nx B13 wiec płyta podłogowa ta sama i nie ma opcji żeby nie weszła. ktuy równiez mam N14 1.4 na gazociagu +LPG tylko że mam blosa, jakiś tam dolot i mysle ze sie zmiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) 120 PLN za 2 całe rozpórki to ja w takim razie poprosił bym też o całą nie ma co się bawić, ale będą pasować do GAxxDE?? Flansze: 1. Jastrząb: przód + tył 2. Gaweł: przód 3. podj: tył 4. Ali-en: tył 5. Bonzo: przód + tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył Pozdro Edytowane 3 Listopada 2009 przez MICHOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Flansze: 1. Jastrząb: tył 2. Gaweł: przód 3. podj: tył 4. Ali-en: tył 5. Bonzo: przód + tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snepoon Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Jako że to mój pierwszy post na forum chciałem przywitać wszystkich forumowiczów.Od krótkiego czasu jestem posiadaczem n14 GTI.W odpowiednim czasie na pewno opisze autko...W tym momencie czekają mnie poprawki lakiernicze więc od razu mógł bym wpuścić rozpórki w kolor.Pisałbym się na kompletne rozpórki przód i tył. W celu sfinalizowania tranzakcji prosiłbym osoby zainteresowane o jakieś info na pw. Z góry dzięki:) Flansze: 1. Jastrząb: tył 2. Gaweł: przód 3. podj: tył 4. Ali-en: tył 5. Bonzo: przód + tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód 5. Snepoon: przód + tył Edytowane 3 Listopada 2009 przez Snepoon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Oczywiście ja również chętny na rozpórki ! Flansze: 1. Jastrząb: tył 2. Gaweł: przód 3. podj: tył 4. Ali-en: tył 5. Bonzo: przód + tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód 5. Snepoon: przód + tył 6. MRC: przód + tył Ps. Witam! kolegę Snepoon i w imieniu Lubelskiej grupy NKP zapraszam na spoty ! Edytowane 3 Listopada 2009 przez MRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel18PL Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) To mnie dopisz i na pw daj ewentualne namiary na przelew Ja chce kompletne Flansze: 1. Jastrząb: tył 2. Gaweł: przód 3. podj: tył 4. Ali-en: tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód 5. Snepoon: przód + tył 6. MRC: przód + tył 7. bonzo: przód + tył 8. Pawel18PL przód stal zwykła Edytowane 4 Listopada 2009 przez Pawel18PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód 5. Snepoon: przód + tył 6. MRC: przód + tył 7. bonzo: przód + tył 8. Pawel18PL przód 9. Ktuy przód stal zwykla Edytowane 4 Listopada 2009 przez ktuy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Aż miło popatrzeć... Sam nawet się zastanawiam, czy nie zamówić tej tylnej, bo mój wykonawca ma kryzys i jeszcze nie skończył dla mnie roboty, a muszę przyznać, że cenowo wyszło pięknie, nigdzie nie dostanie się rozpóreczki w takich pieniądzach... Ostatnio byłem pod autkiem i następne, co mnie kusi, to dolne rozpórki Przód jest trochę ciężkim tematem, bo przeszkadza kolektor i płoza pod silnikiem i wyjdzie albo bardzo nisko albo trzeba będzie kombinować... Za to z tylnią nie będzie najmniejszego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Po głębszym zastanowieniu poproszę jednak rozpórkę: Flansze: 1. Jastrząb: tył 2. Gaweł: przód 3. Ali-en: tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód 5. Snepoon: przód + tył 6. MRC: przód + tył 7. bonzo: przód + tył 8. Pawel18PL: przód 0. Ktuy: przód - stal zwykła 11. podj: tył -stal zwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Kiedy mniej wiecej beda zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snepoon Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Edytuje swojego posta bo nie zaznaczyłem z jakiego materiału rozpórki dla mnie. Flansze: 1. Jastrząb: tył 2. Gaweł: przód 3. Ali-en: tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód 5. Snepoon: przód + tył(stal zwykła) 6. MRC: przód + tył 7. bonzo: przód + tył 8. Pawel18PL: przód 0. Ktuy: przód - stal zwykła 11. podj: tył -stal zwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Piszcie prosze jaki materiał przy rozpórkach i przy flanszach. Pozatym uwaga! Robię rozpórki na wzór do mojego silnika i bagażnika. Wiem że cą różne rozwiązania silników a konkretnie filtrów powietrza. Zastanówcie się nad tym bo potem może poprostu rozpórka nie pasować. (moja wersja to 5D N14 GTI - SR20DE) Edytowane 4 Listopada 2009 przez Tomyddc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Tommyddc- czy rozpórka przechodzi tak samo jak jest pokazana na pierwszej stronie ? bo jak tak to biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 U mnie jest podobnie. Po najkrótszej linii i bez żadnych zagięc. Ale jak pisałem wcześniej, w wersjach z filtrem powietrza na silniku może być problem. Ja wykonuję bez rzymskiej śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A móglbys zrobic zdjecie jednej ? jak cos widze ze trzeba dolot troche zmodyfikowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Flansze: 1. Jastrząb: tył (stal zwykła) 2. Gaweł: przód 3. Ali-en: tył Rozpórki: 1. RastaSoldat: przód + tył 2. ciapek: przód + tył 3. MICHOO: przód + tył 4. Jastrząb: przód (stal zwykła) 5. Snepoon: przód + tył (stal zwykła) 6. MRC: przód + tył 7. bonzo: przód + tył (stal zwykła) 8. Pawel18PL: przód 0. Ktuy: przód (stal zwykła) 11. podj: tył (stal zwykła) No no do gaźnikowców może nie podpasować taka prosta, wiec lepiej wziąć same flansze, do SR20DE i Diesla bez problemu idą takie proste. Edytowane 4 Listopada 2009 przez bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciapek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Taaa przydałoby sie jakies foto. zwłaszcza przedniej, bo się troszkę pogubiłem . Czyli flansza jest niepełna taka jak próbna i jaką ma alib1984, dobrze rozumuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi