Jarek104 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 temat znowu leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nol152 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 cZy taka rozporka jak na zdjeciu zdaje swoj egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamb88 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam, czy temat umarł czy sprawa jest nadal aktualna? Jestem chętny na flansze przód i tył, lub nawet może kompletne rozpórki przód i tył ze zwykłej stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenxX Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 witam, chcialem zapytac czy ktos juz odebral rozporke od Tomyddc?? jesli tak , prosze o jakies opinie, zdjecia czy whatever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kadidrag Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Wykonam poszerzenie felg stalowych w każdym rozmiarze jak i na każdą szerokość. Mogę to zrobić z felg powierzonych lub własnych po wcześniejszym uzgodnieniu. Więcej szczegółów na stronie - www.szerokastal.pl Na zamówienie wykonam rozpórki do każdego samochodu. Lokalizacja - Krosno tel- 693 594 004 Edytowane 6 Czerwca 2010 przez kadidrag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Odświeżę temat ;] Wiem że wałkowany i powtarzany pewno nieraz, ale nic konkretnego znaleźć nie mogę Jest ktoś w klubie kto podjąłby się zrobienia rozpórek górnych przód i tył do N14 hatchback 3d? chciałem zainwestować w poliuretany przy okazji wymiany całego zawieszenie, ale przy tego typu zabawie jednak rozpórki by się przydały Więc jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNeK23 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) Jest ktoś kto by wykonał te rozpórki ? Na pewno uzbierało by się trochę więcej osób ;p Edytowane 8 Października 2011 przez BeNeK23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip WLX Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Siemacie. ufff przeczytałem cały wątek.... Przygotowuję Sunny do sportu i nie chce mi się tych flansz/flanszy? robić jak mogę kupić w dobrej cenie. Powstało to w końcu? Jest nadal aktualne? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duchu Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jest nie wiem czy na tym forum użytkownik ciapek - po zamotowaniu wygląda to tak ale od niego kupowałem tylko flansze reszte sam robiłem i spawałem a wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Mam człowieka który by mi wykonał rozpórki przód i tył do mojego słońca. Schematy na flansze przód i tył już mam, odległości między kielichami pomierzyłem więc już prawie wszystko mam. Koleś jest też w stanie wykonać rozpórki dolne. I tu jest prośba do was Jest ktoś w stanie zrobić pomiary w N14 hatchback 3d żeby zrobić rozpórki dolne na przód i tył? w P11 u niego na przód to wygląda tak: http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/04/77/81/2104778114_1 i tak samo bym chciał w N14. Pomoże ktoś? Na tył też mam koncepcje, WYglądało by to tak jak na tym rysunku te lunie ze strzałkami skierowanymi DO ŚRODKA. http://www.michalgrasza.pl/wp-content/uploads/2011/10/M%C3%BCller-Lyer_illusion.png była by ona przymocowana do wachaczy poprzecznych tylnych, tylko potrzebuję wymiarów i odstępów. ktoś chętny do pomocy? Błagam was Może ktoś by umiał wykonać również rysunki techniczne? wtedy to by było dosłownie bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Witam. Sunny N14 3d, 94 rok 1,6 16v SR. Jest możliwośc wykonania rozpórek do tego modelu? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Pisz do kolesia o ksywie "foster" Wykonuje rozpórki wszelkiego rodzaju Jak by ci wykonał to daj mi potem znać na PW bo ja też chyba będę takie przed zimą robił :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Pisz do kolesia o ksywie "foster" Heleu, "kolesia" to wiesz, jak wypijemy butle Johnnie'go Dzięki wielkie Więcej info np. tu: www.100nx.fora.pl/ogloszenia-kupie-sprzedam-zamienie,4/s-rozporki-kielichow-100nx-info-w-opisie,7953.html Pozdr, foo foster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Heleu, "kolesia" to wiesz, jak wypijemy butle Johnnie'go Jak będę miał przy okazji po drodze to przywiozę Miałem napisać "Kolegi", ale zapoznawczego kielich też nie było Edytowane 21 Października 2012 przez Len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 @Len Jizzas... EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi