Gość kwiatekbydg Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Witam. Wczoraj zakupilem Nissana Sunny i mam pewien kłopot ponieważ prawdopodobnie wy haczone jest jakieś sprzęgiełko bo nie idzie ich po prostu otworzyć. Mogę kręcić kluczykiem (w kólko) otwierać zewnątrz i wewnątrz ale to na nic... Rozebrać drzwi też zbytnio nie mogę bo niektóre śrubki są niedostępne po zatrzaśnięciu drzwi. Proszę o pomoc ps. wiem ze byl już poruszany podobny taki temat z tym że większość z was radziła co zrobić mając otwarte drzwi a ja ich nie posiadam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Markus6 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Podjedź do spec majstrów co sie zajmują otwieraniem zatrzaśniętych aut(wkładają balonik pompują i drzwi sie otwierają) bo inaczej to podejrzewam że czeka Cie demolka tapicerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShaQ Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Podjedź do spec majstrów co sie zajmują otwieraniem zatrzaśniętych aut(wkładają balonik pompują i drzwi sie otwierają) bo inaczej to podejrzewam że czeka Cie demolka tapicerki Siemanko miałem taki sam problem, prawdopodobnie masz problem z dzwigną która odbija w dół, ja jak zatrzasnąłem to musiałem znaleść rozpiskę zamka w intenecie. Poradziłem sobie drutem pod kątem 90 stopni. i udało mi się odbić. i żeby nie wymieniać zamka, doczepiłem gumkę, która sama odciąga tą dźwignię, i od początku wakacji nie mam problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.