Gość phil750 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam otóż od dłuższego czasu drżała mi kierownica gdzieś koło 120km/h i więcej, teraz wymieniłem tuleje wahacza dolnego cały wahacz górny oraz amortyzatory z przodu i drżenie kierownicy się nieco zmniejszyło lecz nadal występuje, mam nieco rozregulowaną zbieżność lecz już wcześniej ją ustawiałem i sie rozregulowała, dlatego troche powymieniałem i ustawie ją jeszcze raz, ale wątpie aby to była wina zbieżności bo wtedy też drżała, lecz jakieś pare tys km wcześniej nie drżała wogóle:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 a kola wywazone masz dobrze ?? wystarczy 1 kraweznik zaliczyc i efekt wlasnie taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emeryt03 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Kierownica drży, A Ty Szanowny użytkowniku drżyj przed moderatorem! Temat wałkowany na forum ze 100 razy. Użyj szukajki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Krzywe koła, tarcze hamulcowe lub opony do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 stawiam na opony to samo miałem do czasu aż nie wymieniłem opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wyważ koła na początek koszt ok 5zl za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość phil750 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Pwnowie nie wiem czy ktoś to już miał ale to nie koła ani nic w tym stylu właśnie wymieniłem amory już pewnie wspomniałem i górne wahacze a uchwyt jednego z tych ów wahaczy zamiast okrągłej dziury miał już podłużną i stąd to drżenie właśnie to teraz zrobiłem wspawałem podkładki z obu stron i wżer w śrubie zaspawałem tak że eraz jest lala sie trzyma i nie drży a mogło sie nie ciekawie skończyć jak by sie ten uchwyt przerwał;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Pwnowie nie wiem czy ktoś to już miał ale to nie koła ani nic w tym stylu właśnie wymieniłem amory już pewnie wspomniałem i górne wahacze a uchwyt jednego z tych ów wahaczy zamiast okrągłej dziury miał już podłużną i stąd to drżenie właśnie to teraz zrobiłem wspawałem podkładki z obu stron i wżer w śrubie zaspawałem tak że eraz jest lala sie trzyma i nie drży a mogło sie nie ciekawie skończyć jak by sie ten uchwyt przerwał;/ To znaczy że kto wcześniej wymieniał wahacz źle dokręcił śrubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grog Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 u mnie odpowiadaly za to krzywe felgi, do tego jesli masz alu moze dojsc brak pierscieni centrujacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.