kapelan78 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam Jestem szczęśliwym ( ? ) mam nadzieję, posiadaczem navary d 40 i mam już pytanie 1 czy na lewym wyświetlaczu pod obrotomierzem nie winno być zegarka albo czegoś podobnego bo jest pokrętło a wyświetla się tylko napęd , 2 nie działają halogeny (wszystkie a kontrolka się zapala 3 po włączeniu auta nawiew sam zmienia się na wewnętrzny( kilka dni temu tak nie było) 4 skrzypienie na przedniej osi - z kilku opinii zajmę się jutro zamkiem czy to normalne niespodzianki w nawarze czy mam zacząć martwić się elektroniką ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ad.1 pod obrotomierzem powinien być wyświetlany zegar, napędy i temperatura na zewnątrz ad.2 nie pomoge ad.3 nawiew nie powinien sie samoczynnie zmieniac na wewnetrzny ad.4 posluchaj, czy na pewno skrzypi przednia os. Prawdopodobnie zamek od maski, zawiasy albo odboje gumowe. chyba kazdy z nas przez to przechodził (przechodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witam a'propos ad. 3 u mnie w porze wysokich temperatur zewnetrznych i wlaczonej funkcji auto w klimie przy starcie samochodu sterownik zamyka doplyw powietrza z zewn. na pewien czas by szybciej schlodzic wnetrze auta (jak mniemam) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Przy automatycznej klimie może włączać się wewnętrzny obieg powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Potwierdzam, u mnie (automatyczna, ale chyba nie montują innych?) po starcie w upały i w zimie najpierw przełącza się na obieg wewnętrzny, a dopiero po dłuższej chwili otwiera. Za te właśnie samoczynne przełączanie w te i we wte kocham automatyczną klimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Potwierdzam, sprawdziłem to dzisiaj z ciekawości. Opcja "auto" powoduje zamknięcie obiegu powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapelan78 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 trzaski usunięte ( oczywiście zamek) co do cyrkulacji powietrze to zmienia się bez klimy i auto przy zwykłym nawiewie , więc raczej czeka mnie wizyta u elektronika Pozdrawiam . i dzięki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.