Gość pickup-camper.pl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 witam, jestem Jens i szukam ludzi ktorzy posiadaja w Polsce kabiny mieszkalne na pickupa, jak te widoczne na zdjeciach: Pozdrawiam, Jens pickup-camper.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hordagoga78 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 mysle ze ciezko bedzie ci znalezc ludzi ktorzy maja takie campingi na autach. bedziesz musial poszukac firm ktore produkuja takie kabiny i zapoznac sie z cenami u producenta. popatrz tutaj zabudowa tutaj kabiny mysle ze cos znjdziesz... powidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pickup-camper.pl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Hej, akurat gdzie kupic takie kabiny wiem, bo jestem dealerem takich camperow - www.pickup-camper.pl- , ale chcialbym wiedziec czy ktos juz w Polsce posiada takie kabiny i jesli tak to moze jakis maly zlot, pickupow i kabin w jakims milym miejscu. Pozdrawiam, Jens NIEZBYT WYRAFINOWANA FORMA REKLAMY. ZAMYKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.