Gość K_andy_18 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 witam wczoraj nagle licznik kilometrów i prędkościomierz "stanęły". Po odkręceniu pancerza od skrzyni biegów wypadł z niego kawałek urwanej linki, może ktoś z kolegów przerabiał już ten temat i ma jakiś patent na naprawę? Cy pozostaje tylko zakup nowej?. pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 wkładu naprawic sie nie da mozna go jedynie dorobic tam gdzie dorabiaja linki tylko musisz wymontowac cały wklad z pancerza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K_andy_18 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 mam już dwa adresy, jeden w Krakowie a drugi w Będzinie, zadzwonię w poniedziałek i okaże się jak się panowie sprawią pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K_andy_18 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 witam linka wymieniona razem z pancerzem, kupiona z "anglika" za 110zł. Teraz aż radość patrzeć jak się wskazóweczka rusza W serwisie nissana wołali za komplet 330zł więc czysty zysk. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 witam. tez mam problem z linka. moglbys podac mi te adresy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K_andy_18 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 witam dzwoniłem do mechanika w Krakowie tel. 0122661045 , trzeba do nich dostarczyć pancerz z urwaną linką zapewniali że dorobią taką sama. W wyszukiwarce znajdziesz bardzo dużo firm dorabiających linki. Ze względu na odległość do Krakowa zamówiłem z allegro od "anglika", troszkę drożej ale to zawsze oryginał. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrz3j Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Można zapytać w tej firmie : http://www.linki-samochodowe.pl/main/item/1688_3800/nissan-vanette.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 http://www.linki-sam...an-vanette.html też pod tym adresem kupiłem nie dawno taką tanią linkę do prędkościomierza zamontowałem i chodzi idealnie stara była skorodowana i zerwana.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.