Gość mahatma Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Szukalem wszedzie i nie moge znalezc wszedzie jest SL i LE ale ja mam SW co to za wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 SW oznacza pewnie SUPER WYPASIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) mahatma - generalnie murano dziela sie na FWD oraz AWD - czyli naped na przednia lub obie osie. W kazdej z wersji napedu masz 3 wersje wyposazenia do wyboru: S, SL oraz SE. Nie mam zielonego pojecia co moze oznaczac Twoje SW - sprawdz moze lepiej wersje na tabliczce znaminowej. (Powzyzsze dotyczy tylko wersji USA, na Europe byla tylko jedna wersja) Porownywarka wyposazenia roznych modeli na rynku USA znajduje sie np. tutaj: http://autos.aol.com/cars-Nissan-Murano-2005/available-trims Edytowane 9 Września 2009 przez bilro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mahatma Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dzieki Bylem na przegladzie w dowodzie rejestracyjnym mam SW ale na przegladzie wyszlo mi ze na wszystkich wydrukach ze mam SE Pany z servisy nie wiedzialy czy mam komputer czy nie Mam skore i Sat nav ale nie ma komputera a to dziwne bo przeciez jest taki ladny wyswietlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Mahatma - z tego co poczytalem w necie, to wszystkie Murance maja komputer, ale roznia sie iloscia wyswietlanych i dostepnych funkcji. Jak masz auto z nawigacja (tak jak ja) to mozesz nie miec podgladu na ilosc zuzywanego paliwa, srednia predkosc itd. Bylo juz kiedys o tym pisane, zajrzyj tez do instrukcji obslugi (rozdzial 4). PS Czy ty masz auto z USA czy z wersje z Europy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mahatma Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No s europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 No to wszystko jest jasne. Wersje europejskie (przynakmniej do 2007 roku) nie pokazywaly informacj nt. zuzycia paliwa itd (chyba po to zeby sie nie zalamywac) W instrukcji jest to pieknie opisane - bylo tez o tym wczesniej na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polipoli Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 witam a ja mam takie pytanie mam wersje SL z USA z 2005 roku wszedzie pisza ze ta wersja ma podgrzewane fotele, ale gdzie umnie ich niema powinien byc wlacnzik jak rozumiem obok sterowania lusterkami. Wsyskie inne opcje jakie sa wypisane w wersji SL mam dostepne no i napis Sl na klapie i w dowodzie itak dalej ale podgrzewanych foteli zdaje sie niemam ktos tez tak ma jak ja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 dziwne, a skore masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polipoli Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 nie mam welurowa tapicerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi