Gość mihal Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam, Wczoraj przestał wskazywać prędkościomierz, pytanie jak jest mocowana linka wchodząca do skrzyni (chyba tam coś nie styka, jest strasznie luźna). Nie wiem czy jest ona wciskana czy wkręcana, nie chcę czegoś uszkodzić. Jakieś rady. Muszę też wymienić żarówki podświetlające zegary (jakie tam są i ile - mi świeci tylko środkowy zegar od 0 do 100km/h). Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świecianin Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam, Wczoraj przestał wskazywać prędkościomierz, pytanie jak jest mocowana linka wchodząca do skrzyni (chyba tam coś nie styka, jest strasznie luźna). Nie wiem czy jest ona wciskana czy wkręcana, nie chcę czegoś uszkodzić. Jakieś rady. Muszę też wymienić żarówki podświetlające zegary (jakie tam są i ile - mi świeci tylko środkowy zegar od 0 do 100km/h). Z góry dzięki. Linka przy skrzyni biegów jest przykręcana swobodnie powinieneś ją odkręcić palcami bez problemu. Być może urwał się ( ukręcił) trzpień wchodzący do skrzyni . Co do żarówek podświetlające licznik to są trzy symbolu nie pamiętam ale coś podobne jak przy postojówkach. Najlepiej jak będziesz miał zdemontowane to wziąć jedną na wzór tak dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Linka przy skrzyni biegów jest przykręcana swobodnie powinieneś ją odkręcić palcami bez problemu. Być może urwał się ( ukręcił) trzpień wchodzący do skrzyni . Co do żarówek podświetlające licznik to są trzy symbolu nie pamiętam ale coś podobne jak przy postojówkach. Najlepiej jak będziesz miał zdemontowane to wziąć jedną na wzór tak dla pewności. Sa tm 3 zarowki W5W takie same jak w swiatlach postojowych i do zegara jedna 3Wtaka jak tamte tylko mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.