Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Czym zakonserwować spód samochodu??

muchamati2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie przydało by sie zakonserwować podwozie w mojej almerce N15 ale nie wiem za bardzo czym widziałem na allegro Takie cos jak BOLL 1L = 40zł. Najlepiej zeby cos było na pistolet albo ropownice co poleciacie tak do 50zł.

Ja stosowałem noxudol, tylko że ja robiłem nadkola z niego. Środek spoko, ale typek z allegro do bani w sumie prawie 2 tyg czekałem na środki, dlatego teraz używam APP. Jedne z najlepszych to valvoline, tylko ma jeden minus - drogi :)

Ja kupowałem w tym sklepie http://rg-sklep.com.pl, co prawda nie wiem czy jeszcze jest ale niedawno była promocja na wszystkie środki do konserwacji podwozia + za to że nowy klient 5% zniżki.

I nie zapomnij o profilach zamkniętych.

BOLLa z tego co się dowiadywałem to nikt mi nie polecał, więc zastosowałem się to porad innych :)

Ja stosowałem noxudol, tylko że ja robiłem nadkola z niego. Środek spoko, ale typek z allegro do bani w sumie prawie 2 tyg czekałem na środki, dlatego teraz używam APP. Jedne z najlepszych to valvoline, tylko ma jeden minus - drogi :)

Ja kupowałem w tym sklepie http://rg-sklep.com.pl, co prawda nie wiem czy jeszcze jest ale niedawno była promocja na wszystkie środki do konserwacji podwozia + za to że nowy klient 5% zniżki.

I nie zapomnij o profilach zamkniętych.

BOLLa z tego co się dowiadywałem to nikt mi nie polecał, więc zastosowałem się to porad innych :)

Był wątek na którym szeroko opisałem konserwacje -bardziej jak to zrobic niz czym bo do wybrou jest sporo srodkow.

Zanim jednak nałożysz warste gumy-asfaltu -warto sie zastanowic na co ja nakladac -czyli mycie podwozia, czyszczenie z rdzy, kladzenie podkladowki itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...