Gość mahatma Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Kto wie jak sie wchodzi w tryb diagnostyczny w MURANO?? Kto wie jak sie wchodzi w tryb diagnostyczny w MURANO?? ok juz wiem strona 89 instrukcji servisowej Self-Diagnosis Mode AKS004XZ OPERATION PROCEDURES 1. Start the engine. 2. Turn the audio system OFF. 3. While pressing the “PAUSE/MUTE” switch, turn the volume control dial clockwise or counterclockwise for 30 clicks or more. (When the self-diagnosis mode is started, a short beep will be heard.) 4. Select each connecting unit (IVCS, CHANGER, SATELLITE RADIO). 5. Self-diagnosis screen is displayed. Using the joystick, select each item, and perform diagnosis. CAUTION: If self-diagnosis cannot be activated, refer to AV-94, "Trouble Diagnosis Chart by Symptom" . Mode Item Description Reference page Self-diagnosis NETWORK CHECK Check network between control unit and switch connected from display unit via communication line. AV-91, "NETWORK CHECK" PARTS CHECK Perform diagnosis and setting of display unit. Perform self-diagnosis for auto air conditioner system. AV-91, "PARTS CHECK" VERSION CHECK Displays version of each unit. AV-92, "VERSION CHECK" CAN DIAG MNTR Display unit displays CAN communication status. AV-92, "CAN DIAG MNTR (CAN DIAG MONITOR)" SKIA4376E SKIA7773E SKIA7774E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mahatma Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 I tylko jeden problem moje murano nie mam klawisza PAUSE /MUTE he he he i co teraz? ano chyba zamiast mute naciska sie settings ups tez nie dziala ma ktos jeszcze jakies pomysly?? znalazlem instrukcje servisowa do murano 2005 ale niestery wszystko u mnie jest inaczej i mam inne przyciski i tam jest opcja z sat nav i ma wszystko fuel / economy /termometr itp cos jest z tym moim nie tak czy ktos sie dostal do trybu diagnostycznego?? instrukcja murano 2005 AV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 mahatma - znowu wychodzi roznica miedzy USA, a Europa. Z ciekawosci chcialem uruchomic ten tryb u siebie i taki sam zonk... brak przycisku "mute" Trzebaby sciagnac serwisowke do wersji europejskiej, tylko ze nic takiego w necie nie znalazlem. Przy okazji - moglbys wrzucic swoja serwisowke na rapidshare i udostepnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mahatma Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 mahatma - znowu wychodzi roznica miedzy USA, a Europa. Z ciekawosci chcialem uruchomic ten tryb u siebie i taki sam zonk... brak przycisku "mute" Trzebaby sciagnac serwisowke do wersji europejskiej, tylko ze nic takiego w necie nie znalazlem. Przy okazji - moglbys wrzucic swoja serwisowke na rapidshare i udostepnic? mowisz o servisowce tej amerykanskeij? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.