Gość overkill Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Tak jak w temacie, co o tym myślicie i jakie są szanse wykonania tego manewru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość truszczu Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Kiedyś robiło się z rezystorków, teraz możesz kupić gotową matę grzewczą na lusterko. Przyklejasz z tyłu lustra, i dwie opcje albo robisz osobną elektrykę, osobny przycisk, albo podpinasz się pod istniejącą i pod przycisk od ogrzewania tylnej szyby. Taka mata kosztuje grosze 5-10 zł + kawałek kabelka. Ogólnie roboty na chwilkę, gdyby nie rozbieranie plastików różnych, choćby dostanie się do lusterka i zazwyczaj to zajmuje najwięcej czasu Ja sobie planuje zrobić podgrzewane fotele, w sumie to bez powodu chcę zobaczyć jak to jest mieć takie, mata na 1 fotel kosztuje z 18zł + przełącznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Tak jak w temacie, co o tym myślicie i jakie są szanse wykonania tego manewru ? Tu masz info jak to zrobić http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/24976-n16-podgrzewacze-do-lusterek/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość overkill Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dzięki za odpowiedź No to teraz będzie dużo łatwiej, na pewno sobie zrobię Już mnie wkurza że jak jest rosa to lusterka długo wysychają a tak wystarczy włączyć i luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam88 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 po długich staraniach i męczarniach z podgrzewaniem tylnej szyby udało mi sie zlokalizować ustereczke... podpowiedziano mi że znajde tutaj troszke info na ten temat i dzięki paru rzeczom udało mi sie tylko jedna rzecz mnie ciekawi bo jakis dureń kto posiadał wcześniej mojąalmerke zerwał naklejke z rozpiska bezpieczników i nie wiem dokłądniej jaki ma tam byc a mi troszeczke nie bardzo pasuje bo bezpiec znik 15A raczej troszeczke jest za mały jak na podgrzewanie tylnej szyby... ktos może wie dokłądniej jaki powinien byc??? bo według mojego info to przynajmniej 20 powinna byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.