Gość Mike_83 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Cześć.Jak w temacie.Znacie jakiś sposób na otwarcie schowka?Był z nim problem wcześniej i za późno się za to zabrałem.Na początku coraz wyżej brał ten pstryczek,a teraz pękł i nie mogę otworzyć.Odkręciłem śrubki na dole i szarpałem schowkiem na wszystkie strony,nic nie pomogło.Pomóżcie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Znajomy otwierał długopisem (śrubokrętem też można). Trzeba odpowiednio włożyć i pociągnąć do góry - powinien się otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Tylko,że ten pstryczek nie pękł do końca i chciałem go skleić.Wygląda na to,że będę musiał go całkowicie zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Podnoszę temat.Janusz ale gdzie dokładnie włożyć ten śrubokręt?Jak odkręcę te dwie śruby na dole,to od spodu?Połamałem ten pstryczek...Przyglądałem się tam z pół godziny i nie wiem na jakiej to zasadzie działa.Jakaś sprężynka,pręcik i ten pstryczek.Co on tam popychał,to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZAHYR Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jeżeli masz schowek z miejscem na kluczyk to z kluczyka możesz otworzyć . Tez mi ostatnio pekl i otwierałem za pomoca rączki od łyżeczki. "Wajcha" od zamka znajduje sie albo w lewym górnym rogu klapki - musisz wlozyc np plaski srubokret w lewy gorny rog, nad oske klapki i za raczke srubokreta przesunac do gory, byly tez wersje z klastikowym mechanizmem z wajcha po srodku pod klapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) "Jeżeli masz schowek z miejscem na kluczyk to z kluczyka możesz otworzyć"Yyyyy,wyłamać to?Bo sam kluczyk się nie obraca.Jak się czegoś nie używa,to zanika Edytowane 29 Września 2009 przez Mike_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZAHYR Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nie wiem czy połamanie wkładu zamka rozwiąże sprawe - musiałbym zobaczyc stary mechanizm zamka. Klapki raczej nie skleisz, wiec bedziesz musiał kupic nowy. W którym miejscu pekła klapka od otwierania? Mozesz zrobic jakies foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jutro zrobię zdjęcia jakieś i spróbuję z tym powalczyć ale marnie to widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8d173d325a53281.html Wrzucam fotkę Co gdzie włożyć i wcisnąć,żeby to otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZAHYR Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jezeli dobrze pamietam to musisz przesunac zaznaczona wajche w dol http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/452eed5c154f3b1f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Dzięki kolego,zaraz biegnę sprawdzić czy się otworzy Jak wszystko pójdzie dobrze,będzie plusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Udało się Dzięki wszystkim za pomoc Muszę teraz kupić drugi schowek i przełożyć pstryczek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi