Gość areckicz Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Witam wczoraj stalem sie nabywca nissana sunny z 91r 1.4 gaznik ssanie automatyczne to chyba jedno punktowy wtrysk nie wiem a pierwsza rejestracja 95r bardzo te autko mi sie spodobalo tylko ma jedna wade z odpalaniem nie ma problemow odpala zaje..... tylko gdy jade na od 3 do 5 biegu szarpie musze tylko troszke na pedal gazu przycisnac to bedzie jechal plynnie ale 80km/h max gdy chce wiecej gazu wcisnac to dziwnie sie zachowuje szarpie traci na mocy i znowu musze popuscic pedal to sie uspokoi te szarpanie i nawet dziwnie przyspieszy tak jak by na chwile mocy dostal i znowu szarpie co to moze byc dzis kupilem nowy filtr powietrza i nowy filtr paliwa i dalej to samo pomocy. dzis zamowilem na poniedzialek jeszcze kopulke i palec bo kopulka straszny nagar ma na tych precikach i takie rowki ma apalec chyba juz zdarty jest i tez zasniedzialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 jak to nie pomoże to proponuje ci spróbować jeszcze świece, przewody możesz sprawdzić w bardzo ciemnym miejscu na odpalonym aucie przegazowując go kilka razy i patrzeć czy nie masz choinki pod maska, jak masz to też by się zdało wymienić. jeśli dalej nie będzie poprawy to pozostaje dobrze wyregulować gaźnik no chyba że masz jednopunkta czyli GAxxI no chba że masz GAxxDS gażnikowca jak nie wiesz to sprawdż po numerze VIN tu masz radziecką stronkę do sprawdzenia http://www.japancars.ru/cat/nissan/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 No to u mnie tak samo jak u kolegi 2 wyzej ale chodzi na wszystkich garach.. i bez kitu to chyba tylko gaznik bo nic innego nie przychodzi mi do głowy jak to wyglada gdzie to odkrecic?? wiem ze pod filtrem powietrza pod tym calym pierdolnikiem a dokladniej i jak to przeczyscic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.