Gość nonek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Witam! mam dość nietypowy problem. jadąc powyżej 80km/h zaczyna coś stukać w okolicach lewego przedniego koła. stukanie słychać tylko wtedy jak dodaję gazu (kiedy samochód "ciągnie"). kiedy zdejmę nogę lub wcisnę sprzęgło przestaje stukać. myślałem że to coś z zawieszeniem ale nie ma nigdzie luzu, zamieniłem koła bo myślałem, że to coś z opona ale też nic nie pomogło. również pospinałem wszystkie widocznie plastiki w nadkolu i z przodu zawieszenia ale nadal nic. aha i nie jest to też drążek zmiany biegów. bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Gumy na przegubach masz całe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Przegub wewnętrzny od strony skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.