preston81 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 wymienilem samo pioro blaszke usunalem jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Aero tez mialem szmelc jakis w ogole mi nie zbieraly... , pozniej kupielm jakies za 9 zł sztuka z grafitowym piórem i w zyciu lepszych nie mialem zbieraja wszystko nazwa na A alga cz cos na allefdrogo namierzylem valeo http://allegro.pl/wy...03.html��bedzie taka pasowac? Może Alca ? Też założyłem teraz wycieraczki nie narzekam :] ale to tylko na zime na złochanie potem kupię coś bardziej firmowego Nie wiem jak w Kombi ale w hatchbacku na tył idzie ta co do pasażera z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi