Gość janusmen Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Gdzie można kupić światła przeciwmgielne do Maximy A32 ,pytałem w kilku miejscach ale niestety brak ,moze na tym forum dowiem się Z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ktora wersja, US czy Europejska?? zobacz na www.ebay.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 mozna tez cos znalesc do maximek na MaximaDriver.com :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusmen Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Dzięki za pomoc ,pozostaje szukać tak jak ze wszystkim co dotyczy maximy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 no tak bywa. jakbys mieszkal w stanach to w byle sklepie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wienio66 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witaj.Mam infiniti i niedawno kupiłem halogeny do maximy z myślą,że dopasuję do swojego ale niestety.Mogę je opylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.