Gość maxima92 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam ogladalem schemat instalacji w maximie j30 92rok i jest tam cos takiego jak "ASCD control unit" czy ktos sie orientuje co to moze byc? czym ten sprzet steruje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam ogladalem schemat instalacji w maximie j30 92rok i jest tam cos takiego jak "ASCD control unit" czy ktos sie orientuje co to moze byc? czym ten sprzet steruje?? Tempomat czyli Cruise Control czyli po nissanowemu Automatic Speed Control Device:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam ogladalem schemat instalacji w maximie j30 92rok i jest tam cos takiego jak "ASCD control unit" czy ktos sie orientuje co to moze byc? czym ten sprzet steruje?? Siemanko czy ja dobrze zrozumiałem masz schemat maximy J30 ?? Możesz wysłać na michalllo@interia.eu lub podać link skąd można ściągnąć. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxima92 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Siemanko czy ja dobrze zrozumiałem masz schemat maximy J30 ?? Możesz wysłać na michalllo@interia.eu lub podać link skąd można ściągnąć. Dzięki dzieki za odpowiedz a schematy sciagnalem z tej stronki http://www.box.net/shared/c3mi1lb6o0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 dzieki za odpowiedz a schematy sciagnalem z tej stronki http://www.box.net/shared/c3mi1lb6o0 Dzięki pościągam sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.