Gość mahatma Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam oto zdjecia nawigacji podobno z auta z 2007 roku jak sprawdzic czy to juz jest nowsza czy jeszcze starsza wersja jast tu ktos kto moze to sprawdzic po numerach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mahatma Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ockey to sobie pogadam sam do siebie juz wiem ze moja versj asatnav to niestety ostatnia versja oparta na CD NAVI Unit - 25915-CC000 moje mapy to x6.0 wiem ze ostatnia dostepna wersja to x6060 ale nie wiem czy ona ma w sobie polske? jesli tak to czy ma ktos to DVD i w kaplecie do tego update CD jesli nie to czy da sie jakos prosto przeinstalowac do nowej wersji nawigacji NAVI Unit - 25915-ES60A wiem ze naja inne wtyki jak na zdjeciach ale moze to tylko kabelki czy jednak niestrty trzeba i czy sie da zmienic wszystko czyli cale podzespoly takie jak na ostatnim zdjeciu jak widac maja inne numery mowsza nawigacja ma takie wtyki jak ponizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.