waichwaich Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam interesują mnie zamienniki diodowe kilku żarówek w p11. Kierunki boczne tam są chyba z tego co się orientuje żarówki w5w takie jak w postojowych czyli diody t10 tak samo w oswietleniu punktowym nad lusterkiem ale powiedzcie mi czy da się wymienić na diodę tą żarówkę w oswietleniu ze tak powiem centralnym umieszczoną na podsufitce w miejscu nad podłokietnikiem jeśli ktoś to wymienił to proszę o nazwę takiej diody jeśli w ogóle coś takiego istnieje pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja mam całe oświetlenie wewnętrzne zrobione na diodach i jest nieco lepsze niż oryginalne. Oświetlenia zewnętrznego takiego jak sygnalizacyjne i oświetlające drogę nie zmieniaj bo mogą się w razie czego przyczepić. Ja mam zmienione tylko oświetlenie tablicy rejestracyjnej i przednie postojówki, reszta oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 na zewnątrz chce zmienić tablice na T10 i ewentualnie kierunki boczne w środku chce sobie zmienić jedynie oswietlenie punktowe tam też są chyba te diody T10 mniejsza z tym interesuje mnie jedna żarówka ta w centralnej części podsufitki da się to zamienić czy nie bardzo :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 czy da się wymienić na diodę tą żarówkę w oswietleniu ze tak powiem centralnym umieszczoną na podsufitce w miejscu nad podłokietnikiem jeśli ktoś to wymienił to proszę o nazwę takiej diody jeśli w ogóle coś takiego istnieje pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz Istnieje. Na przykład to: http://allegro.pl/item740853297_zarowki_rurkowe_led_smd_8led_42_diody_zarowki.html Ja u siebie mam zamontowane coś takiego: http://photos02.allegroimg.pl/photos/oryginal/740/85/39/740853919 i jestem bardzo zadowolony z efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 jak złoto dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Kierunkowskazy zostaw w spokoju, mimo że to tylko boczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 dobra dobra posłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kierunkowskazy zostaw w spokoju, mimo że to tylko boczne... Niekoniecznie, może dać diody Hyper. Będą znacznie bardziej widoczniejsze, warto też je dać jako "postojowe". Policja jak się czepnie to prędzej oświetlenia tablicy i postojówek, niż kierunków bocznych. Ja w P10 mam jedynie przeciwmgielne, H4 i H3 w tradycyjnym żarniku, reszta to zamienniki diodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.