Gość byq69 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Czy może ktoś wie, czy do mojego nissana N14 sedan będą pasowały fotele od jakiegoś innego modelu? Almera N15, Micra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 po co kombinować...szukaj foteli z N14 SR lub GTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość byq69 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 A szukałem, szukałem. Tylko tego już jest mało i wszystko tak wysiedziane, że może nawet już moje są lepsze. Jakbym wiedział, że będą pasować powiedzmy od Primery to zwiększyłbym szanse. Moje pytanie dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2sunny Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) A szukałem, szukałem. Tylko tego już jest mało i wszystko tak wysiedziane, że może nawet już moje są lepsze. Jakbym wiedział, że będą pasować powiedzmy od Primery to zwiększyłbym szanse. Moje pytanie dalej aktualne witam odnośnie foteli fajnych wellurowych (kolor grafit) do :nissan2:sunnyn14 (), jest jeszcze (bez fotela kierowcy)prawie cały komplet z kanapą i boczkami-do SEDANA Edytowane 29 Listopada 2009 przez 2sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekjar Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam, kolego, pisałem też na GG. Masz komplet fotele+kanapa, boczki do tego może? Można jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rosomak1983 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Jakby co to ja tez mam. Wyslij mi email to odesle fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2sunny Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) Witam, kolego, pisałem też na GG. Masz komplet fotele+kanapa, boczki do tego może? Można jakieś zdjęcia? ..żanko..witam jeszcze komplet, z boczkami:nissan2: Witam, kolego, pisałem też na GG. Masz komplet fotele+kanapa, boczki do tego może? Można jakieś zdjęcia? witam, do sedana tak Edytowane 8 Listopada 2009 przez 2sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 A ma ktoś z Was na zbyciu przednie fotele lub komplet z GTi? Ale w dobrym stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 przerobione fotele z toyoty Paseo. Powiem ze nawet pasują do tapicerki z sunnego. wystawiłem je na giełdzie ale nie było zainteresowania....jakby co to LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kejk Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Przydałyby się ceny... Nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie nie podają cen, albo piszą "cena do uzgodnienia". Nie można wprost powiedzieć/napisać ile ktoś chce kasy i oszczędzić wszystkim czasu? Potem ludzie piszą zapytania, czekają, dzwonią, oferenci też się wkurzają, że muszą tyle odpowiadać itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2sunny Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) witam, odnośnie foteli to ze swej strony chwilowo nieaktualne. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez 2sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 wiela te z paseo? Jak rozwiązałeś system mocowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2sunny Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) dla odświeżenia-ogł. dot. foteli już nieaktualne Edytowane 21 Grudnia 2009 przez 2sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi