Gość Tajson33 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam wszystkich mam podobny problem Almera 3D 96r. Nie mam prawej postojowki z tylu i żadnego oświetlenia tablicy zegarów ani pulpitu nawiewu czy ktoś ma jakiś pomysł . Od razu mowie ze nie mam takiego bezpiecznika jak TAIL miejsce jest z opisem ale nie ma gniazda dokującego bezpiecznik a tak to wygląda. Dzieki wszystkim za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miazio Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jeżeli jedna lampka postojowe ci świeci to raczej nie jest to bezpiecznik. Sprawdzałeś żarówki? Jak swoje auto kupowałem za dnia i nie przyszło mi na myśl aby sprawdzić świateł a koleś zapewne jak mył silnik to zrobił gdzieś zwarcie i miałem popalone wszystkie żarówki oprócz pozycji. Wymagało wymiany podświetlenia zegarów, słupka z nawiewami, i żarówek wszystkich reflektorów. Teraz padła mi dioda, która podświetla ekranik LCD, który będę niedługo wymieniał i zrobię foto relację co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Nie masz bezpiecznika TAIL, a sprawdzałeś ten od oświetlenia tablicy ? W hondzie Civic miałem podobnie, o ile dobrze pamiętam nie było pozycyjnych z jednej strony i właśnie oświetlenia deski rozdzielczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Sprawdzę w mojej Rakiecie i zobaczymy o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.