Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kto zamontuje mi kierownice w p11??w warszawie

lukas

Rekomendowane odpowiedzi

moze jest wśród was ktoś co ma pojęcie i potrzebne klucze do przemontowania kierownicy w primerce?

zakupiłem kierę z wersji sri [i stara i nowa ma airbag],i potzrebuję aby ktoś mi to zamontował bez problemów :shifty:

klucz mam,pojęcie mam bo przekładałem u siebie ale nie jestem z W-wy ;P

ale tak zupełnie serio to sam dasz radę tylko potrzebujesz specjalnego klucza do wyjęcia poduszki (torx z otworem)symbol T50 do odkręcenia nakrętki mocującej kierownicę nasadka chyba 17/19 plus odpięcie dwóch kostek ,druga sprawa...jeśli to kiera od Sri P10 to dalej już powinno pójść gładko (u mnie siedzi z P11 i musiałem przekładać stelaże na których oparta była poducha)

aha....i przede wszystkim robisz to na aucie odłączonym od akumulatora ;)

jakby co,służę pomocą

klucz mam,pojęcie mam bo przekładałem u siebie ale nie jestem z W-wy ;P

ale tak zupełnie serio to sam dasz radę tylko potrzebujesz specjalnego klucza do wyjęcia poduszki (torx z otworem)symbol T50 do odkręcenia nakrętki mocującej kierownicę nasadka chyba 17/19 plus odpięcie dwóch kostek ,druga sprawa...jeśli to kiera od Sri P10 to dalej już powinno pójść gładko (u mnie siedzi z P11 i musiałem przekładać stelaże na których oparta była poducha)

aha....i przede wszystkim robisz to na aucie odłączonym od akumulatora ;)

jakby co,służę pomocą

właśnie mam kierę z p11 sri...kupiłem bez poduchy bo podobno od p10 bedzie pasować??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...