lukas Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 moze jest wśród was ktoś co ma pojęcie i potrzebne klucze do przemontowania kierownicy w primerce? zakupiłem kierę z wersji sri [i stara i nowa ma airbag],i potzrebuję aby ktoś mi to zamontował bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 klucz mam,pojęcie mam bo przekładałem u siebie ale nie jestem z W-wy ;P ale tak zupełnie serio to sam dasz radę tylko potrzebujesz specjalnego klucza do wyjęcia poduszki (torx z otworem)symbol T50 do odkręcenia nakrętki mocującej kierownicę nasadka chyba 17/19 plus odpięcie dwóch kostek ,druga sprawa...jeśli to kiera od Sri P10 to dalej już powinno pójść gładko (u mnie siedzi z P11 i musiałem przekładać stelaże na których oparta była poducha) aha....i przede wszystkim robisz to na aucie odłączonym od akumulatora jakby co,służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 klucz mam,pojęcie mam bo przekładałem u siebie ale nie jestem z W-wy ;P ale tak zupełnie serio to sam dasz radę tylko potrzebujesz specjalnego klucza do wyjęcia poduszki (torx z otworem)symbol T50 do odkręcenia nakrętki mocującej kierownicę nasadka chyba 17/19 plus odpięcie dwóch kostek ,druga sprawa...jeśli to kiera od Sri P10 to dalej już powinno pójść gładko (u mnie siedzi z P11 i musiałem przekładać stelaże na których oparta była poducha) aha....i przede wszystkim robisz to na aucie odłączonym od akumulatora jakby co,służę pomocą właśnie mam kierę z p11 sri...kupiłem bez poduchy bo podobno od p10 bedzie pasować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 tak,będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.