Gość trust9 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Mam pytanie? Lewy reflektor a dokładnie soczewka od światła mijania świeci innym (zdecydowanie słabszym światłem) od prawego, nie jest to wina żarówki bo zamieniłem stronami i jest to samo. Co może być przyczyną. Z góry dziękuję za odpowiedż> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Mam pytanie? Lewy reflektor a dokładnie soczewka od światła mijania świeci innym (zdecydowanie słabszym światłem) od prawego, nie jest to wina żarówki bo zamieniłem stronami i jest to samo. Co może być przyczyną. Z góry dziękuję za odpowiedż> Widocznie soczewka jest wypalona. Możesz spróbować poruszać żarówką jak siedzi w reflektorze, przyczyną może też być poluzowane mocowanie żarówki. A w wypadku lamp soczewkowych kąt osadzenia żarówki ma spore znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trust9 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 nie jest to mój pierwszy samochód a więc domorosłym komikom-pajacom w stylu tego powyżej dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.