hb7 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam jakiś czas temu dostałem zaproszenie na QQ Commando w Chorzowie , impreza miała odbyc się dzisiaj tj 22 09 2009 , jednak na stronie jest informacja że w Chorzowie impreza ma odbyc się dopiero 06 10 2009 , zmienili termin nie informując zaproszonych ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Żałoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQ 1.6 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam jakiś czas temu dostałem zaproszenie na QQ Commando w Chorzowie , impreza miała odbyc się dzisiaj tj 22 09 2009 , jednak na stronie jest informacja że w Chorzowie impreza ma odbyc się dopiero 06 10 2009 , zmienili termin nie informując zaproszonych ??? A mnie nie zaprosili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Dziś byłem na QQ Comando w W-wce całkiem znośna imprezka chociaż nie wygrałem QQ na weekend ani bluzy ale mam koszulkę i "nieśmiertelnik". Umówiłem się na jazdę QQ+2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.