Gość adallo Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam Mam problem z tym gownianym nissanem. Chodzi jak chce robi co chce, za kazdym razem zachowuje sie inaczej. Raz trzyma obroty, raz spadaja i nie trzyma i wiele innych rzeczy w tym stylu, doszedlem do wniosku, ze moze cos jest nie tak po prostu z jednostka sterujaca. Ma swoje lata, mogla sie jakas pamiec uszkodzic albo cos w tym stylu. Ktos mial kiedys do czynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Kolego , wyczyść silnik krokowy i przepływomierz i powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam Mam problem z tym gownianym nissanem. za to to bana powinieneś dostać tak jak kolega wyżej już wspomniał pewnie masz brudny silniczek krokowy trzeba przeczyścić i jeździć dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adallo Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 No fakt troche mnie ponioslo . Kocham to auto ale sami pewnie wiecie jak to jest, gdy sie kombinuje sprawdza i dalej nic. Ale trzeba walczyc . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.