Gość truszczu Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ostatnio przypomniałem sobie o istnieniu czegoś takiego jak wyłącznik wstrząsowy. Wiadomo jazda po naszych drogach to wieczna walka z dziurami i nie trudno czasem w lepsza (głębszą) wpaść i tu moje pytanie czy P11.144 ma wyłącznik wstrząsowy a jak ma to gdzie on się znajduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ostatnio przypomniałem sobie o istnieniu czegoś takiego jak wyłącznik wstrząsowy. Wiadomo jazda po naszych drogach to wieczna walka z dziurami i nie trudno czasem w lepsza (głębszą) wpaść i tu moje pytanie czy P11.144 ma wyłącznik wstrząsowy a jak ma to gdzie on się znajduje ? WTF is that? Do czego on ma sluzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość truszczu Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 W razie wypadku odcina dopływ paliwa, czasem może on zadziałać jak się wpadnie w jakąś lepszą dziurę, a jak wyskoczy wystarczy go wcisnąć i auto działa dalej. Przypomniało mi się o nim, ponieważ w focusie widziałem ostatnio takie rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Tutaj nie spotkałem się z tym. W Hondzie Accord jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macig7 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ja kiedyś przez ten bezpiecznik stalem w szczerym polu kilka godzin,droga nieuczęszczana , w zasadzie odludzie ,jechałem fordem sierra ,nie wiedziałem co się stało , a pózniej okazalo się ,że bezpiecznik ukryty jest w bagażniku pod kołem zapasowym. z tego co wiem w WP11.144 tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.