Gość lunatyk1 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Witam, Zakupiłem licznik do mojej micry(licznik pochodzi z roku 97,wydaje mi sie,że pochodzi z wersji LX,gdyż nie posiada kontrolki "check engine" i światła przeciw mgielnego.Posiada on sensor AirBagu ale nie stety nie pasuje on z poprzedniego licznika(z 96 versja GX)...Także nie wiem co teraz zrobić;/ Jakie jest ryzyko jazdy bez tego sensora?Poduszka w razie wypadku nie wybuchnie/czy może nastąpić jej odpalenie w każdej chwili? A oto ten licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Witam, Zakupiłem licznik do mojej micry(licznik pochodzi z roku 97,wydaje mi sie,że pochodzi z wersji LX,gdyż nie posiada kontrolki "check engine" i światła przeciw mgielnego.Posiada on sensor AirBagu ale nie stety nie pasuje on z poprzedniego licznika(z 96 versja GX)...Także nie wiem co teraz zrobić;/ Jakie jest ryzyko jazdy bez tego sensora?Poduszka w razie wypadku nie wybuchnie/czy może nastąpić jej odpalenie w każdej chwili? A oto ten licznik To jest bez znaczenia chyba.. jesli np nie masz w liczniku kontrolek od swiatel , to oznacza ze swiatla nie dzialaja ? otoz nie m licznik tylko wyswietla stan wlaczonego urzadzenia , nie ma wplywu na dzialanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Aha,dzięki czyli moge jeździć bez obaw ,ze zaraz dostane poduchą w twarz:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iLOVEmicra Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 tak jak ten pan, który też myślał, że może "jeździć bez obaw ,ze zaraz dostane poduchą w twarz" ;D Już nigdy nie zatrąbicie na starszą panią.. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.