Gość misiulek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 witam mam maxime od niedawna i zastanawiam sie czym sie różnia te dwa samochody . czym sie różni zawieszenie ?? bo szczególnie o to mi chodzi . czy skrzynie biegów śa takie same ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Zawieszenie nie powinno sie roznic nie wiem jak z hamulcami. Skrzynie raczej nie beda te same ale ta od 2.0 powinna podejsc pod 3.0. Roznica pewnie bedzie w przelozeniach (od 2.0 beda krotsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiulek Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ma jeszcze jedno pytanie czy w wachaczach sworznie są wymienialne czy trzeba całe wachacze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ma jeszcze jedno pytanie czy w wachaczach sworznie są wymienialne czy trzeba całe wachacze ?? Mi mechanior wyciął z waHacza sworzeń poszedł z nim do intercars i mu dali taki sam (chyba z jakiejś toyoty pasował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 W katalogu intercars sa dostepne sworznie do maximy wiec pewnie sa one wymienne. http://ekatalog.intercars.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 tak sworznie w wachadczach sa wymienialne wiem bo ostatnio mialem je wymieniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 mozna wymienic, potrzeba tylko je prasa wcisnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiulek Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 dziękuje panowie za informacje bo szykuję mi sie remont zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ejaskulska Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Różnice są w hamulcach. Tarcze hamulcowe na przód do 2,0 mają 22 mm grubości, a do 3,0 - 26 mm. Te grubsze są trudniej dostępne i w mniejszym wyborze, np. ATE robi tarcze tylko do wersji 2,0. Edytowane 1 Października 2009 przez ejaskulska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pewnie 2.0 ma hamulce takie jak j30 i a32 us. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi