Gość podj Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Witam. Chciałem zapytać jaki kolektor wydechowy będzie najlepszy do N14 GTI. Ewentualnie gdzie taki można nabyć ?? za ile ?? Może ktoś z kolegów zajmuje się importem, bo pewnie trzeba ściągać z zagranicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Szukaj na e-bay , koszt z wysyłką do Polski około 800-900 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Urzytkownik wujek trzcina tego forum budował coś pod SR20 jednak jego wyrób nie został jeszcze sprawdzony na hamowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 kolektorek wujkatrzciny ten 4-1 wygląda profi. Przekonuje mnie ten wygląd ,jednak wydać pewnie ponad 700 PLN w ciemno jakoś mi się nie uśmiecha.Gdybym go dostał na próby i by się sprawdził chętnie bym go sobie zostawił... a może w końcu ktoś go przetestuje... A propo kolektorów z ebaja , czy to są wszystkie te same wykonania - obojetnie od jakiego sprzedawcy?? czy może są lepsze i gorsze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 sa pewnie i lepsze i gorsze wykonania ...jest w klubie gosc ktory siedzi w usa wielkiWAc ...zagadaj do niego moze cos podopowie z tego co wiem to wysylal ludziom kolektorki do polski ... a tak poza tym to zapraszam na spoty cykliczne pomorza zachodniego ;-) najblizsszy 4.10 niedziela 20.00 krematorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Dzięki Sergiej za informacje. Niestety w tym terminie nie mogę, może następnym razem. A może ktoś ma namiary na jakiś sklepik w berlinie gdzie można nabyć taki kolektorek - w końcu nie jest daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.