Gość MaciekB Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam Szukałem ale nie wyszukałem . Czy kierownica z P10 będzie pasowała do P11 na zasadzie Plug&Play ? Czy trzeba będzie coś kombinować ? Airbaga nie posiadam, a kierownice mam wyżartą - Primerka po taksówce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 wersja z poduchą z P11 do P10 na pewno idzie bez problemu więc bez tym bardziej powinno się udac moi zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nie wiedziałem, że istnieją P11 bez airbagu kierowcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaciekB Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nie wiedziałem, że istnieją P11 bez airbagu kierowcy.. Bo ja mam chyba mocno waloną P11 i wydaje mi się, że kierownicę już mam z P10 (3 ramiona) tylko nie wiedziałem czy brać się za to samemu czy do mechanika podjechać by przy ewentualnej zabawie to on miał problem a nie ja . Dzięki wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Bo ja mam chyba mocno waloną P11 i wydaje mi się, że kierownicę już mam z P10 (3 ramiona) tylko nie wiedziałem czy brać się za to samemu czy do mechanika podjechać by przy ewentualnej zabawie to on miał problem a nie ja . Dzięki wszystkim za odpowiedzi Jak masz 3-ramienną, to na 100% z P10. W P11 nie było już takich. Tak więc odpowiedź na swoje pytanie już uzyskałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jak masz 3-ramienną, to na 100% z P10. W P11 nie było już takich. Tak więc odpowiedź na swoje pytanie już uzyskałeś fragles13 ty w temacie kierownic to na forum ewidentnie bzdury pleciesz. Były P11 bez airbagu, model roku 1997. Na przykład wersja LX na polski rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaciekB Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Były P11 bez airbagu, model roku 1997. Na przykład wersja LX na polski rynek. Mój rocznik to 1998 a dokładniej primka grudniowa - to co ja w niej znajduje to normalnie porażka (gdzie ja miałem oczy jak ją kupowałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Być może jako "taxi wersje" były robione na inne rynki dłużej. Najłatwiej stan wyjściowy potwierdzisz podając VIN do analizy w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NadiR Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 fragles13 ty w temacie kierownic to na forum ewidentnie bzdury pleciesz. Były P11 bez airbagu, model roku 1997. Na przykład wersja LX na polski rynek. Też koledze próbuje to uświadomić, i ciągle się upiera, że np. wszystkie P11 GT miały kolorowe wstawki (na kierze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 fragles13 ty w temacie kierownic to na forum ewidentnie bzdury pleciesz. Były P11 bez airbagu, model roku 1997. Na przykład wersja LX na polski rynek. P10 LX miały airbag, a P11 LX nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZAHYR Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Z tymi oznaczeniami wyposazenia LX SLX itp to róźnie bywa - zależnie od tego co na jaki rynek robione. Mam P10 SLX z pełna elektryka, ABS, szyber dach, zderzaki w kolorze nadwozia itp, ale nie mam klimatyzacji, podgrzewanych foteli, halogenów w zderzaku, lusterek w kolorze nadwozia, poduszek powietrznych... Naljepiej sprawdzić po nr VIN czyje auto co posiada bo tak można gdybać i gdybać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 P10 LX miały airbag, a P11 LX nie?? W kwestii P11 jest tak jak napisałem. Były takie wersje w ofercie na polski rynek na przełomie 1996-1997. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi