Gość bociexxx Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam ,przymierzam się za poradą forumowiczów do kupna tarcz TRW df4018 na przód . Wszystko ok. mam nissana almere n15 hatchback 1.6sr z abs z 96r. Na stronie ic jak i innych w opisie tych tarcz jest za sa dla JAZDY Z ABS. Jednak odwiedzilem jeszcze stronke producenta a tam oslupialem : jazdy: nie dla ABS, TRW , czy mogłby ktos rozwiac moje watpliwosci maja u mnie w ic tylko 2 sztuki i chce isc jutro je zakupic , czy nadadza sie one do mojej almerki?? Wydaje mi sie ze to chyba jakis babol na stronce ale kto wie...... Pozdro eh cos link zle sie wkleij bo byla tam wyszukiwarka na stronce, trza wybrac tylko typ pojazdu , ukl. ham, i na samym dole jest ta tarczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 kolego, weźmiesz paragon to zwrócisz najwyżej jak będzie inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bociexxx Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 w sumie masz i racje, a czym sie rozni ta do wersji z ABS od tej bez ABS?? , zreszta to chyba jakis blad na stronce TRW , bo wszedzie jest ze sa to do wersji z abs.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.