Gość MAX Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam, założyłem GAS DO MAXIMY V6 rok 2006 - czy ten silnik da rady ??? Nissan ma jedne z najlepszych silników na świecie ale to już też nie te samochody co kiedyś - NIESTETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam, założyłem GAS DO MAXIMY V6 rok 2006 - czy ten silnik da rady ??? Nissan ma jedne z najlepszych silników na świecie ale to już też nie te samochody co kiedyś - NIESTETY To 2 temat o tym samym który piszesz w ciągu 30 minut. Nie bój się o silnik, Da radę, Moja maxi na LPG już zrobiła co najmniej 100tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Spoko motorek da rade moja (ex)primerka p10 2.0 GT zrobila 340000km poszla do ludzi,i jeszcze smiga. Nowa p12 daje rade 170000km jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 najważniejszy jest montaż i instalacja (elementy) jak są gitt to nie będziesz wiedział, że masz gaz poza momentem tankowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 a jak już znajdziesz gazownika to daj znać co Ci chce zamontować i za ile ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemożliwy Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Na początku witam wszystkich jako nowy użytkownik forum i przechodzę do rzeczy. Właśnie jak ktoś mógłby się wypowiedzieć z własnego doświadczenia czy po włożeniu sekwencji ta V6 nie straci nic ze swojego uroku tj. mocy,dźwięku itd. Długo broniłem się przed gazem, ale jako młoda osoba nie wyrabiam z wizytami na stacji benzynowej, a nie mogę powiedzieć że jeżdżę oszczędnie do tego głównie jest to jazda po mieście. Odpowiadając na część poprzednich postów, dowiadywałem się o ceny instalacji i wynoszą one między 2300-2500PLN już ze wszystkim. Pozdrawiam Edytowane 25 Maja 2010 przez Niemożliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Na początku witam wszystkich jako nowy użytkownik forum i przechodzę do rzeczy. Właśnie jak ktoś mógłby się wypowiedzieć z własnego doświadczenia czy po włożeniu sekwencji ta V6 nie straci nic ze swojego uroku tj. mocy,dźwięku itd. Długo broniłem się przed gazem, ale jako młoda osoba nie wyrabiam z wizytami na stacji benzynowej, a nie mogę powiedzieć że jeżdżę oszczędnie do tego głównie jest to jazda po mieście. Odpowiadając na część poprzednich postów, dowiadywałem się o ceny instalacji i wynoszą one między 2300-2500PLN już ze wszystkim. Pozdrawiam gdzie tak tanio i na jakich wtryskiwaczach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemożliwy Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nie wiem dokładnie jakie bo żaden ze mnie spec,wiem tylko że jest to sekwencja firmy lovato. Ale faceta polecił mi typ, który pracował 2 lata w serwisie Nissana w w-wie. Z resztą nie jest to tylko jeden punkt z takim cennikiem bo wtedy bym się zastanawiał. Takie są ceny w promieniu 30 km tj. w 3 małych miastach w pobliżu Warszawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nie wiem dokładnie jakie bo żaden ze mnie spec,wiem tylko że jest to sekwencja firmy lovato. Ale faceta polecił mi typ, który pracował 2 lata w serwisie Nissana w w-wie. Z resztą nie jest to tylko jeden punkt z takim cennikiem bo wtedy bym się zastanawiał. Takie są ceny w promieniu 30 km tj. w 3 małych miastach w pobliżu Warszawy. Pozdrawiam to proponuje się dokształcić i dopytać konkretnie przed montażem a nie po Lovato to robi reduktory o elektronice nie wiedziałem ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemożliwy Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Być może,jak powiedziałem o instalacjach gazowych nie mam zielonego pojęcia i polegam jedynie na opiniach znajomych z konkretną wiedzą w tym temacie. Wiesz,nie oszukujmy się że cena wynika też z położenia...w W-wie czy Krakowie jest spora przebitka na robocie,w mniejszych miastach tego nie ma bo i rynek nieporównywalny. Tak czy siak postanowiłem włożyć tę sekwencje w najbliższym czasie. Dowiem się odnośnie spraw technicznych i napisze jak to chadza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony212 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Naprawde jestem bardzo ciekaw jakie komponenty składaja się na instalacje do V6 w cenie 2300-2500 , za taka kwotę można założyć w miarę rozsądną instalacje do R4 u gazownika znającego się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Prosze bardzo Elektronika stag 300-6 800 zł http://www.allegro.pl/item1047778697_sekwencja_sekwencyjny_wtrysk_gazu_stag_300_6_plus.html butla + wielozawór max 500 zł wtryskiwacze MJ 300 zł reduktor 200 zł zawór tankowania jest w komplecie z wielozaworem cena za to 1700 zł ...+ rurki opaski itp ,,, 1800 zł to do 2.500 zł jeszcze troszkę zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi